hosting menu left
hosting menu right

top of hosting header
hosting servers box banner
hosting plan ico 2 ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
  • ΠΤΥΧΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ TOEIC
  • ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
  • Εξετάσεις κάθε 2 εβδομάδες
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 2011
  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
hosting plan ico 3 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Καζαμπάκα 8 - Πλατεία Δικαστηρίων - ΚΑΡΔΙΤΣΑ
  • ΤΗΛ: 24410-21130
  • FAX: 24410-73999
  • EMAIL1: info@e-sl.gr


bottom of hosting header
website hosting main area top

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   Σκοπός Σκοπός του σεμιναρίου είναι όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με τη δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων έχουν τη δυνατότητα με το σεμινάριο αυτό να αποκτήσουν τις απαραίτητες πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις, για το σχεδιασμό, τη δημιουργία και τη συντήρηση διαδικτυακών ιστοτόπων. Το σεμινάριο αυτό περιλαμβάνει όλα τα στάδια του Web Design: Σχεδιασμός, υλοποίηση, δημοσίευση και συντήρηση-ανανέωση ενός Joomla Site Τι είναι το Joomla; Το Joomla είναι μια εφαρμογή την οποία μπορούμε να «κατεβάσουμε» ΔΩΡΕΑΝ από το διαδίκτυο η οποία μπορεί αν χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία απλών αλλά και επαγγελματικών ιστοσελίδων. Σε ποιούς απευθυνόμαστε; Γραφίστες Αποφοίτους ΑΕΙ & ΤΕΙ Φοιτητές ΑΕΙ & ΤΕΙ Μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, Επαγγελματίες, Ανέργους σε υπαλλήλους και στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που να θέλουν να δημιουργήσουν και να ενημερώνουν εύκολα και οικονομικά το εταιρικό site. σε υπαλλήλους Δημοσίων Οργανισμών που να θέλουν να ενημερώνουν εύκολα την ιστοσελίδα της υπηρεσίας τους. Προαπαιτούμενες γνώσεις Δεν απαιτείται εμπειρία ή γνώσεις σχετικά με τη δημιουργία ιστοσελίδων ή  προγραμματισμό. Οι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει απλά να έχουν καλές γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών σε επίπεδο χρήστη (MS Office & Internet) και ενδιαφέρον για το αντικείμενο. Χαρακτηριστικά - Παροχές 4-5 άτομα σε κάθε τμήμα Κάθε εκπαιδευόμενος χρησιμοποιεί έναν σύγχρονο φορητό υπολογιστή, με τα προγράμματα που απαιτούνται. Χρήση video-projector. Παρέχονται σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 30 ώρες ΚΟΣΤΟΣ: Το κόστος του σεμιναρίου είναι 340 €

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

«  Φεβρουάριος 2023  »
ΔευΤρίΤετΠέμΠαρΣάβΚυρ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΑνοίγει ο δρόμος για προσλήψεις νοσηλευτών
Πέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2011 18:35

Το προσωπικό θα επιλεχθεί μέσω του κυλιόμενου Πίνακα Κατάταξης του ΑΣΕΠ

nosokomeioΗ Ανεξάρτητη Αρχή περιμένει την τυπική έγκριση του υπουργείου Υγείας, προκειμένου να δημοσιεύσει την προκήρυξη-πρόσκληση προς τους υποψήφιους νοσηλευτές για την κατάρτιση του πρώτου Ετήσιου Κυλιόμενου Πίνακα Κατάταξης νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να βγει "στον αέρα" η προκήρυξη, για να ακολουθήσει το διάστημα υποβολής αιτήσεων (ηλεκτρονικών ή/και έντυπων) τόσο από τους νέους υποψηφίους όσο και από ορισμένους επιλαχόντες της προκήρυξης 7Κ/2009, των οποίων έχουν μεταβληθεί τα προσόντα και οι ιδιότητές τους. Δηλαδή, για όσους έχουν βελτιωθεί τα προσόντα ή/και οι ιδιότητές τους, βάσει των οποίων κατετάγησαν στους πίνακες της προκήρυξης 7Κ/2009, δίνεται η δυνατότητα να υποβάλλουν νέα αίτηση συμμετοχής στην προκήρυξη, προσκομίζοντας μόνο τα απαιτούμενα προς απόδειξη της μεταβολής δικαιολογητικά.

Περισσότερα...
 
ΤΑ ΝΕΑ WINDOWS 8
Τετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2011 18:46

Μια παρουσίαση από το Insomnia.gr:

 

 
Διαγωνισμός Εκπαιδευτικών 2012
Τρίτη, 23 Αύγουστος 2011 15:31

ekpaideutikoiΣε συνέντευξή της (Παρασκευή 19/8) στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ η Υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου δήλωσε ότι ανοίγει ο δρόμος για το διαγωνισμό των εκπαιδευτικών (ΑΣΕΠ) για τις ειδικότητες που έχουν εξαντληθεί, όπως τους Δασκάλους, τους Φιλολόγους, τους Μαθηματικούς, τους Φυσικούς κλπ. Στο νέο διαγωνισμό δεν θα περιλαμβάνονται θέσεις για τις ειδικότητες που δεν έχουν εξαντληθεί από τον προηγούμενο διαγωνισμό.

Στον διαγωνισμό αυτόν αναμένεται μεγάλη συμμετοχή υποψηφίων γιατί καταργούνται οι επετηρίδες και όλοι θα διορίζονται μέσω του διαγωνισμού. Επιπλέον στον διαγωνισμό αυτόν αλλά και στον επόμενο δεν θα είναι απαραίτητο το πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας.  
Τέλος υπάρχει και το ενδεχόμενο να διεξαχθεί και το ΤΕΣΤ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ για το οποίο ψηφίστηκε τροπολογία που προβλέπει παράβολο συμμετοχής 40 ευρώ. Στο προηγούμενο τεστ (Νοέμβριος 2008) είχαν συμμετάσχει περισσότεροι από 100.000 υποψήφιοι, αλλά μόνο το 50% έγραψε πάνω από 50 στα 100. Αντίστοιχα μεγάλη συμμετοχή αναμένεται και για το νέο ΤΕΣΤ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ.


 
Αντίστροφη μέτρηση για 1.700 προσλήψεις
Κυριακή, 21 Αύγουστος 2011 15:25

limenikoΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τέσσερις διαγωνισμοί του Λιμενικού για 280 λιμενοφύλακες, 180 υπαξιωματικούς, 25 αξιωματικούς Τεχνικού και 15 Νομικού και ο διαγωνισμός της Ελληνικής Αστυνομίας για 1.200 ειδικούς φρουρούς.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τέσσερις διαγωνισμοί του Λιμενικού για 280 λιμενοφύλακες, 180 υπαξιωματικούς, 25 αξιωματικούς Τεχνικού και 15 Νομικού και ο διαγωνισμός της Ελληνικής Αστυνομίας για 1.200 ειδικούς φρουρούς. Η προσέλευση υποψηφίων είναι μεγάλη και οι αιτήσεις αναμένεται να είναι πολλαπλάσιες των θέσεων

Κρίσιμο είναι το πρώτο στάδιο του διαγωνισμού, όπου συμπληρώνεται αυτοπροσώπως σε Λιμεναρχεία και Αστυνομικά Τμήματα ο φάκελος των υποψηφίων και γίνεται η υψομέτρησή τους.

Περισσότερα...
 
Μέχρι 9/9 η προθεσμία για το Λιμενικό Σώμα
Πέμπτη, 11 Αύγουστος 2011 09:44
limeniko1Ξεκίνησε και θα διαρκέσει έως τις 9 Σεπτεμβρίου η υποβολή αιτήσεων από τους υποψήφιους που επιθυμούν να καταταγούν στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή ως Λιμενοφύλακες ή Υπαξιωματικοί.
Οι θέσεις των δόκιμων Λιμενοφυλάκων (αντρών και γυναικών) ανέρχονται σε 280, εκ των οποίων οι 90 αφορούν υποψηφίους με Απολυτήριο τίτλο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τριετούς φοίτησης για τα ημερήσια λύκεια ή τετραετούς φοίτησης για τα εσπερινά λύκεια, οι 8 αφορούν Ειδικότητες Μουσικού και οι 28 υποψήφιους Εθελοντές Πενταετούς Υποχρέωσης. Εξάλλου οι 40 θέσεις αντιστοιχούν σε υποψηφίους που έχουν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις Σ.Ξ. ως Καταδρομείς, ή Αλεξιπτωτιστές, ή Πεζοναύτες, οι 10 σε υποψηφίους που έχουν υπηρετήσει ως Υποβρύχιοι Καταστροφείς Σ.Ξ. και Π.Ν., οι 28 σε υποψηφίους ιδιώτες που συμμετείχαν ενεργά σε επιχειρήσεις για τη διάσωση ατόμων στη θάλασσα ή στους χερσαίους χώρους και οι υπόλοιπες 76 θέσεις αφορούν υποψηφίους ΔΕ που έχουν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις σε διάφορες τεχνικές και παραϊατρικές ειδικότητες.
Περισσότερα...
 
Μάχη για 1.200 θέσεις ειδικών φρουρών
Πέμπτη, 11 Αύγουστος 2011 09:33
eidikoi_froyroiΤο ενδιαφέρον χιλιάδων αποφοίτων Λυκείου αναμένεται να συγκεντρώσει η προκήρυξη για την πρόσληψη 1.200 ειδικών φρουρών (ανδρών και γυναικών) στην Ελληνική Αστυνομία.
Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν οι Ελληνες πολίτες που είναι απόφοιτοι Λυκείου, δεν υπερβαίνουν το 28ο έτος της ηλικίας τους και έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70 μ. χωρίς υποδήματα.

Προβάδισμα στη διαδικασία επιλογής δίνουν κριτήρια όπως η γνώση ξένης γλώσσας, η κατοχή άδειας οδήγησης, το πτυχίο δημοσίου Ι.Ε.Κ. ειδικότητας "Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας" και η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων, κατά προτίμηση ως εφέδρων αξιωματικών ή σε ειδικές δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ή στην Προεδρική Φρουρά ή ως εθελοντών πενταετούς υποχρέωσης ή ως επαγγελματιών οπλιτών.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως στα αστυνομικά τμήματα του τόπου κατοικίας των υποψηφίων από την Τρίτη 16 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

ΠΗΓΗ: "ΕΘΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ"
 
Ξεκινούν άμεσα οι αιτήσεις για τους 1.200 Ειδικούς Φρουρούς
Πέμπτη, 11 Αύγουστος 2011 09:25

eidikoi_froyroiΠολύτιμα μόρια προσθέτει η γνώση ξένης γλώσσας

Προκήρυξη πρόσληψης 1.200 Ειδικών Φρουρών (αντρών και γυναικών) στην Ελληνική Αστυνομία, ανακοίνωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από τους υποψήφιους ξεκινά από την επόμενη εβδομάδα, ενώ προβάδισμα στη διαδικασία επιλογής δίνουν κριτήρια όπως η γνώση ξένης γλώσσας, η κατοχή άδειας οδήγησης και η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων, κατά προτίμηση ως εφέδρων αξιωματικών ή σε ειδικές δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ή στην Προεδρική Φρουρά ή ως εθελοντών πενταετούς υποχρέωσης ή ως Επαγγελματιών Οπλιτών.

Από το σύνολο των θέσεων οι 960 θα καλυφθούν από υποψηφίους που κατέχουν οποιονδήποτε απολυτήριο τίτλο όλων των τύπων Λυκείου (Εκκλησιαστικών, Μουσικών, Γενικών, Ενιαίων κλπ.) περιλαμβανομένων και των απολυτηρίων Τεχνικών Επαγγελματικών Λυκείων και Ενιαίων Πολυκλαδικών Λυκείων (με κλάδο Σπουδών δέσμης) και απολυτηρίων ΕΠΑ.Λ., με εξαίρεση εκείνους του Α΄ Κύκλου Σπουδών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, των Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών, των ΕΠΑ.Σ. και των Σχολών Ο.Α.Ε.Δ.

Οι υπόλοιπες 240 θέσεις θα καλυφθούν από υποψηφίους που κατέχουν απολυτήριο τίτλο Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου (Ε.Π.Λ.), κλάδου σπουδών που δεν αντιστοιχεί σε δέσμη, πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή πτυχίο Β΄ κύκλου σπουδών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Β΄ Κύκλου σπουδών μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ., πτυχίο Ναυτικού Λυκείου ή πτυχίο ΕΠΑ.Λ.

Τα προσόντα

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν οι Ελληνες πολίτες (άνδρες και γυναίκες), που έχουν τα εξής προσόντα:

Περισσότερα...
 
Σεπτέμβριο, οι αιτήσεις στην Πυροσβεστική
Τετάρτη, 10 Αύγουστος 2011 09:40

pirosvestes"Εισιτήριο" διορισμού στο Πυροσβεστικό Σώμα θα διεκδικήσουν 600 ιδιώτες πολίτες και 3.400 εποχικοί πυροσβέστες, που θα λάβουν μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την πρόσληψη 4.000 Πυροσβεστών πενταετούς θητείας.

Οι προθεσμίες των αιτήσεων θα "τρέξουν" μέσα στον Σεπτέμβριο, όμως οι υποψήφιοι θα πρέπει μέσα στο διάστημα που μεσολαβεί να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα τους προσφέρουν πολύτιμα μόρια τα οποία απαιτούνται για να ενταχθούν στο Σώμα.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι θα πρέπει:

Περισσότερα...
 
To World Wide Web έγινε 20 χρονών
Τρίτη, 09 Αύγουστος 2011 09:28
internetΟ Βρετανός μηχανικός/θεωρητικός των υπολογιστών Tim Berners-Lee του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικής Έρευνας (a.k.a. CERN) αποκάλυψε μία μελέτη περί οργάνωσης πληροφοριών στις 6 Αυγούστου 1991. Το αποκάλεσε "World Wide Web" και δημοσίευσε μία σύντομη περίληψη στο alt.hypertext newsgroup, σημαδεύοντας έτσι το ντεμπούτο του Web ως μία υπηρεσία ευρέως χρησιμοποιούμενη στο Ίντερνετ. Σήμερα λοιπόν το World Wide Web κλείνει τα 20 του χρόνια.

Το World Wide Web -ή απλώς Web όπως το αποκαλούμε σήμερα- είναι ένα σύστημα διασυνδεδεμένων hypertext ντοκουμέντων προσπελάσιμων μέσω του Ίντερνετ. Ουσιαστικά, οι χρήστες μπορούν να δουν ιστοσελίδες οι οποίες περιέχουν κείμενο, εικόνες, βίντεο και/ή άλλα είδη πολυμέσων χρησιμοποιώντας έναν Web Browser. Η πλοήγηση μεταξύ τους βασίζεται σε hyperlinks.
Περισσότερα...
 
Νίκη της Apple στη διαμάχη με τη Samsung για την ταμπλέτα Galaxy
Τρίτη, 09 Αύγουστος 2011 09:22
galΗ αμερικανική Apple κέρδισε στη διαμάχη της με την κορεατική Samsung, καθώς ένα γερμανικό δικαστήριο απαγόρευσε προσωρινά την πώληση στην Ευρωπαϊκή Ένωση (πλην της Ολλανδίας) του κορυφαίου υπολογιστή-ταμπλέτας Galaxy Tab 10.1 της Samsung. Η Apple κατηγορεί τη Samsung ότι η σειρά «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων και ταμπλετών Galaxy έχει παραβιάσει μια σειρά από κατοχυρωμένες πατέντες των προϊόντων iPad και iPhone της αμερικανικής εταιρείας.
Η δικαστική απόφαση έχει μεγάλη σημασία, καθώς τα Galaxy αποτελούν τον κύριο ανταγωνιστή των συσκευών της Apple στη διεθνή αγορά. Η απόφαση του δικαστηρίου του Ντίσελντορφ έρχεται μόλις μια εβδομάδα μετά από ανάλογη απόφαση αυστραλιανού δικαστηρίου, που οδήγησε σε καθυστέρηση τη διάθεση του Galaxy στην αγορά της Αυστραλίας, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Περισσότερα...
 
Αεροπλάνο από τρισδιάστατο εκτυπωτή πετάει με 160 χλμ. την ώρα
Δευτέρα, 08 Αύγουστος 2011 09:18

printiPLANEΒρετανοί ερευνητές δημιούργησαν το πρώτο αεροπλάνο στον κόσμο που βγήκε από ένα τρισδιάστατο εκτυπωτή. Έχει άνοιγμα φτερών δύο μέτρα και μπορεί να πετάξει χωρίς πιλότο με ταχύτητα περίπου 160 χλμ. την ώρα. Το μη επανδρωμένο «Sulsa» κινείτα με ηλεκτρισμό και είναι σχεδόν αθόρυβο.
Το επίτευγμα αποτελεί μια ακόμα εντυπωσιακή επίδειξη των μεγάλων δυνατοτήτων της συνεχώς τελειοποιούμενης τεχνολογίας τρισδιάστατης εκτύπωσης, η οποία, με την καθοδήγηση ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή και με τη χρήση άλλων πρώτων υλών πέραν της μελάνης, μπορεί να υλοποιήσει απρόσμενα αποτελέσματα.

Περισσότερα...
 
Παραδόθηκε στο FBI ο «βασιλιάς των spam»
Σάββατο, 06 Αύγουστος 2011 09:21

Ενώπιον των αμερικανικών αρχών βρίσκεται ο γνωστός ως «βασιλιάς των spam», Σάνφορντ Γουόλας, ο οποίος παραδόθηκε στο FBI, καθώς κατηγορείται ότι έστειλε 27 εκατομμύρια ανεπιθύμητα μηνύματα σε χρήστες του Facebook.

Σύμφωνα με την κατηγορία, ο Αμερικανός Σ. Γουόλας είχε δημιούργήσει ένα πρόγραμμα που διαπερνούσε τα φίλτρα ασφαλείας του Facebook, με αποτέλεσμα να παρασύρει χρήστες της συγκεκριμένης σελίδας κοινωνικής δικτύωσης και να αποκτά προσωπικά τους δεδομένα.

Περισσότερα...
 
ΑΣΕΠ και στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας
Τετάρτη, 13 Ιούλιος 2011 09:56
asep_logoΤην συνδρομή του ΑΣΕΠ στην υλοποίηση των προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας, συζήτησε σήμερα με τον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής, Γιώργο Βέη, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης.
Στόχος του υπουργείου είναι μέσα από τη συμμετοχή του ΑΣΕΠ να διασφαλιστεί πλήρως η αντικειμενικότητα στην εφαρμογή των κριτηρίων για την επιλογή των ανέργων που θα απασχοληθούν στα προγράμματα.
Ο κ. Βέης ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του υπουργού Εργασίας. Οι τεχνικές λεπτομέρειες θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης των υπηρεσιών του υπουργείου Εργασίας με στελέχη του ΑΣΕΠ τις επόμενες ημέρες. Προφανώς τα κριτήρια επιλογής θα είναι ανάλογα με αυτά του άρθρου 21 του νόμου 2190/94 για το εποχικό προσωπικό.
Επισημαίνεται ότι τα προγράμματα έχουν προκηρυχθεί στο σύνολο τους για όλες τις Περιφέρειες της χώρας και προβλέπεται να αξιοποιηθούν από 55.000 ανέργους.
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 2 από 5


website hosting main area bottom