hosting menu left
hosting menu right

top of hosting header
hosting servers box banner
hosting plan ico 2 ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
  • ΠΤΥΧΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ TOEIC
  • ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
  • Εξετάσεις κάθε 2 εβδομάδες
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 2011
  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
hosting plan ico 3 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Καζαμπάκα 8 - Πλατεία Δικαστηρίων - ΚΑΡΔΙΤΣΑ
  • ΤΗΛ: 24410-21130
  • FAX: 24410-73999
  • EMAIL1: info@e-sl.gr


bottom of hosting header
website hosting main area top

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   Σκοπός Σκοπός του σεμιναρίου είναι όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με τη δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων έχουν τη δυνατότητα με το σεμινάριο αυτό να αποκτήσουν τις απαραίτητες πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις, για το σχεδιασμό, τη δημιουργία και τη συντήρηση διαδικτυακών ιστοτόπων. Το σεμινάριο αυτό περιλαμβάνει όλα τα στάδια του Web Design: Σχεδιασμός, υλοποίηση, δημοσίευση και συντήρηση-ανανέωση ενός Joomla Site Τι είναι το Joomla; Το Joomla είναι μια εφαρμογή την οποία μπορούμε να «κατεβάσουμε» ΔΩΡΕΑΝ από το διαδίκτυο η οποία μπορεί αν χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία απλών αλλά και επαγγελματικών ιστοσελίδων. Σε ποιούς απευθυνόμαστε; Γραφίστες Αποφοίτους ΑΕΙ & ΤΕΙ Φοιτητές ΑΕΙ & ΤΕΙ Μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, Επαγγελματίες, Ανέργους σε υπαλλήλους και στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που να θέλουν να δημιουργήσουν και να ενημερώνουν εύκολα και οικονομικά το εταιρικό site. σε υπαλλήλους Δημοσίων Οργανισμών που να θέλουν να ενημερώνουν εύκολα την ιστοσελίδα της υπηρεσίας τους. Προαπαιτούμενες γνώσεις Δεν απαιτείται εμπειρία ή γνώσεις σχετικά με τη δημιουργία ιστοσελίδων ή  προγραμματισμό. Οι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει απλά να έχουν καλές γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών σε επίπεδο χρήστη (MS Office & Internet) και ενδιαφέρον για το αντικείμενο. Χαρακτηριστικά - Παροχές 4-5 άτομα σε κάθε τμήμα Κάθε εκπαιδευόμενος χρησιμοποιεί έναν σύγχρονο φορητό υπολογιστή, με τα προγράμματα που απαιτούνται. Χρήση video-projector. Παρέχονται σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 30 ώρες ΚΟΣΤΟΣ: Το κόστος του σεμιναρίου είναι 340 €

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

«  Φεβρουάριος 2023  »
ΔευΤρίΤετΠέμΠαρΣάβΚυρ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ14.458 εποχικοί φέτος στους ΟΤΑ
Πέμπτη, 19 Μάιος 2011 16:22
asep_logoΜέχρι 14.458 συμβασιούχοι θα μπορέσουν να απασχοληθούν στους ΟΤΑ με βάση το πλαφόν προσλήψεων που έθεσαν οι δύο κοινές αποφάσεις των υπουργών Οικονομικών και Εσωτερικών, κ. Παπακωνσταντίνου και Ραγκούση. Ηδη έχουν εγκριθεί και κατανεμηθεί στους αντίστοιχους ΟΤΑ περίπου 7.156 συμβασιούχοι εκ των οποίων οι 3.086 σε διάφορες ειδικότητες και οι υπόλοιποι 4.070 στις ανταποδοτικές υπηρεσίες.
Περισσότερα...
 
Προσλήψεις με επιδότηση έως 3 χρόνια για πτυχιούχους, τεχνικούς και ερευνητές
Πέμπτη, 19 Μάιος 2011 16:19

doctorιλιάδες προσλήψεις πτυχιούχων ΑΕΙ-ΤΕΙ, επιστημόνων και τεχνικών στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, επιδοτεί το υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης, μέσω του προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού». To πρόγραμμα δίνει ισχυρά κίνητρα στις επιχειρήσεις που επιθυμούν να προσλάβουν ερευνητές ή τεχνικούς από 1,5 έως 3 χρόνια.

Περισσότερα...
 
Προς υπογραφή η πρώτη μεγάλη απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής
Πέμπτη, 12 Μάιος 2011 14:38

Στo τελικό στάδιο της υπογραφής βρίσκεται η απόφαση της αρμόδιας τριμελούς υπουργικής επιτροπήςvuli για την έγκριση και κατανομή των πρώτων 3.018 θέσεων συμβασιούχων εργασίας ορισμένου χρόνου (από 8 μήνες έως 1 έτος) στους δήμους της χώρας. Η «Εργασία» δημοσιεύει το επικρατέστερο σενάριο κατανομής θέσεων που επεξεργάστηκαν οι υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών και παρέδωσαν στην πολιτική ηγεσία.

Περισσότερα...
 
Πέντε νέα προγράμματα απασχόλησης για το 2011 από τον ΟΑΕΔ
Τρίτη, 10 Μάιος 2011 18:51

oaedΣταδιακά εντός του 2011, όπως μας ενημέρωσε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), πρόκειται να ενεργοποιηθούν τα εξής προγράμματα:
1. «Επιταγή Επανένταξης» με μετατροπή του επιδόματος ανεργίας σε επίδομα απασχόλησης για 10.000 ανέργους,
2. Απασχόλησης 5.000 ανέργων ηλικίας 55-64 ετών σε επιχειρήσεις των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης,
3. Διεύρυνσης της τουριστικής περιόδου με επιχορήγηση των ασφαλιστικών εισφορών για την επαναπρόσληψη 70.000 ανέργων σε τουριστικές  επιχειρήσεις εποχικής και συνεχούς λειτουργίας, έτους 2011 και διατήρησης 10.000 θέσεων εργασίας σε τουριστικές επιχειρήσεις συνεχούς λειτουργίας με επιχορήγηση μέρους των εργοδοτικών εισφορών,
4. Επιχορήγησης Επιχειρήσεων για την πρόσληψη 5.000 πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης,
5. Απασχόλησης απόφοιτων δευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης, που το πρόγραμμα σπουδών τους εμπεριέχει θεωρητική εκπαίδευση στο σχολείο και θεσμοθετημένη πρακτική άσκηση σε εργοδότες, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Περισσότερα...
 
Δωρεάν διάθεση 10.000 εκπτωτικών Ευρωπαϊκών Καρτών Νέων
Δευτέρα, 09 Μάιος 2011 13:12

oaedΗ Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Νεολαίας προσφέρουν δωρεάν σε 10.000 νέους και νέες την εκπτωτική Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων. Η διάθεση των καρτών ξεκινά από την ερχόμενη Δευτέρα, 9 Μαΐου και απευθύνονται σε νέους 13 - 30 ετών (μαθητές, φοιτητές, νέοι εργαζόμενοι, νέοι άνεργοι). Οι κάρτες εξασφαλίζουν στους κατόχους τους εκπτώσεις σε συγκεκριμένες κατηγορίες αγαθών και υπηρεσιών, οι οποίες περιλαμβάνουν εκπαίδευση, αγορές, ψυχαγωγία, ταξίδια κλπ. Μόνο το 2010, οχτακόσιες (800) νέες επιχειρήσεις προστέθηκαν στη λίστα των συνεργατών της κάρτας, δίνοντας έμφαση στις καθημερινές ανάγκες των νέων, την κατάρτισή τους και τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους.

Περισσότερα...
 
Με 40 ευρώ παράβολο το νέο τεστ δεξιοτήτων
Τετάρτη, 04 Μάιος 2011 19:57

asep_logoΚατατέθηκε την Παρασκευή στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση ειδική τροπολογία, που «ανοίγει» τον δρόμο για την πραγματοποίηση του φετινού Τεστ Γνώσεων και Δεξιοτήτων του ΑΣΕΠ.

Το δεύτερο κατά σειρά Τεστ επιφυλάσσει για τους συμμετέχοντες τρεις «καινοτομίες»:

Περισσότερα...
 
Οδηγός για τις προσλήψεις νοσοκομειακών γιατρών
Τρίτη, 03 Μάιος 2011 13:33
doctor_3Το υπουργείο Υγείας έχει προγραμματίσει για φέτος την πρόσληψη 681 μόνιμων νοσοκομειακών γιατρών σε όλες τις ειδικότητες. Οι προσλήψεις έχουν αρχίσει και συνεχίζονται έπειτα από έγκριση των διοικητών Υγειονομικών Περιφερειών και την προκήρυξη θέσεων από τους προέδρους των νοσοκομείων.
Περισσότερα...
 
Εδωσαν το «παρών» 83.500 απογραφείς, αλλά μένουν κενά σε 30 περιοχές
Τρίτη, 03 Μάιος 2011 13:29

apografiΠερισσότερες από 83.500 ηλεκτρονικές αιτήσεις υποψήφιων Απογραφέων υποβλήθηκαν στην Ελληνική Στατιστική Αρχή, στο πλαίσιο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις Γενική Απογραφή Πληθυσμού 2011. Ωστόσο «ανοικτές» για αιτήσεις παραμένουν εκατοντάδες θέσεις Απογραφέων, αλλά και Τομεαρχών σε 30 πρώην Νομαρχίες της χώρας, καθώς πλησιάζει η ημερομηνία έναρξης της Απογραφής και τα κενά είναι ήδη πολλά.
Οι Απογραφείς θα απασχοληθούν για ένα 15θήμερο (10 έως 24 Μαΐου), με αντικείμενο την επίσκεψη όλων των κανονικών κατοικιών, προκειμένου να συμπληρωθούν τα ερωτηματολόγια της Απογραφής πληθυσμού.

Περισσότερα...
 
Διαγωνισμοί για 1.767 εποχικούς και 4.000 πυροσβέστες
Τρίτη, 03 Μάιος 2011 13:24

asep_logoΟι διαδικασίες μεγάλων διαγωνισμών για προσλήψεις σε Πυροσβεστική και νοσοκομεία ανοίγουν τον Μάιο, ενώ τρέχουν ήδη οι προθεσμίες για 1.767 εποχικούς σε δήμους, ΔΕΗ, μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και στις Σχολές της ΕΛ.ΑΣ. Θέμα ημερών είναι η έκδοση της προκήρυξης για 4.000 πυροσβέστες πενταετούς θητείας. Η «Εργασία» αποκαλύπτει τους όρους και το χρονοδιάγραμμα του διαγωνισμού. Παράλληλα το ΑΣΕΠ ετοιμάζει πρόσκληση προς τους νοσηλευτές για την κατάταξή τους σε κυλιόμενους πίνακες από τους οποίους θα γίνουν φέτος οι προσλήψεις.Σημαντικές, όμως, είναι και οι ευκαιρίες για εποχικό προσωπικό με οκτάμηνες κυρίως συμβάσεις σε δεκάδες πόλεις και σε ειδικότητες όλων των κατηγοριών εκπαίδευσης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΠΗΓΗ: "Το Έθνος"

 
Τα μόρια για πτυχιούχους και αποφοίτους Γυμνασίου - Λυκείου
Τετάρτη, 13 Απρίλιος 2011 15:02

ContentSegment_14760712W450_H_R0_P0_S1_V1JpgΟι προκηρύξεις θα έχουν την έγκριση του ΑΣΕΠ, το οποίο θα έχει και τον τελευταίο λόγο στην ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων. Οι υποψήφιοι θα μοριοδοτηθούν βάσει των διατάξεων του νόμου 3812/2010 είτε πρόκειται για συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου είτε πρόκειται για συμβάσεις έργου. Συγκεκριμένα η μοριοδότηση των υποψηφίων περιλαμβάνεται στον παρακάτω πίνακα ανά κατηγορία εκπαίδευσης:

Περισσότερα...
 
Περιμένουν ακόμα αιτήσεις για απογραφείς
Τετάρτη, 13 Απρίλιος 2011 15:00
apografeisΑνοικτές παραμένουν ακόμη χιλιάδες θέσεις απογραφέων, καθώς και ορισμένες θέσεις τομεαρχών, που θα εργαστούν για τη Γενική Απογραφή Πληθυσμού που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο.
Στον Νομό Κέρκυρας αλλά και στις Κυκλάδες είναι διαθέσιμες ακόμη θέσεις Τομεαρχών για την καταγραφή κτιρίων, ενώ περισσότερα από 3.000 Τοπικά Διαμερίσματα σε όλους τους νομούς της χώρας δεν έχουν συμπληρώσει ακόμη τον απαραίτητο αριθμό απογραφέων.
Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στον δικτυακό τόπο της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.
ΠΗΓΗ: "ΕΘΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ"
 
Οι πρώτοι 500 εποχικοί στο υπουργείο Πολιτισμού
Τετάρτη, 13 Απρίλιος 2011 14:59

assetsΠροκηρύσσονται σταδιακά οι πρώτες από τις 4.500 θέσεις συμβασιούχων υπαλλήλων στο υπουργείο Πολιτισμού - Τουρισμού, που αφορούν επιστημονικό προσωπικό, φύλακες και βοηθητικό προσωπικό.

Παρότι το αίτημα του υπουργείου (που έχει αποστείλει στο ΑΣΕΠ) αφορά το σύνολο των θέσεων, το υπουργείο Οικονομικών ενέκρινε ένα πολύ μικρό μέρος τους (μόλις 500 θέσεις σε 17 φορείς), που θα προκηρυχθούν άμεσα. Ο επόμενος κύκλος διαγωνισμών θα γίνει μέσα στον Μάιο, ενώ θα ακολουθήσει και τρίτο «κύμα» το καλοκαίρι. Πάντως αυτή την εβδομάδα «τρέχουν» οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων για 64 νέες θέσεις όλων των ειδικοτήτων. Αναλυτικότερα:

Περισσότερα...
 
Τα sites των απαντήσεων
Τρίτη, 12 Απρίλιος 2011 14:51
sitesΤι καιρό θα κάνει αύριο στον Πειραιά; Εχει κίνηση αυτή την ώρα στην Κηφισίας;

Πότε γιορτάζουν οιΑλεξάνδρες; Τι ώραφεύγει απόψε το τρένο για Θεσσαλονίκη; Πώς θα πάω στον πολυκινηµατογράφο του Αµαρουσίου µε τη συγκοινωνία; Πώς λένε το «σ’ αγαπώ» στα λετονικά;

Για όλες τις ερωτήσεις της καθηµερινότητας οι απαντήσεις υπάρχουν στο ∆ιαδίκτυο. Μιασύνδεση στο Ιντερνετ και όρεξη για σερφάρισµα είναι αρκετά για να σας προσφέρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε στην καθηµερινότητά σας.

Θα βρέξει;
Κανονίζετε εκδροµή για το Σαββατοκύριακο και θέλετε να δείτε τι καιρό θα κάνει; Αρχισαν οι πρώτες ψιχάλες στη γειτονιά σας και πρέπει να ξέρετε αν το βράδυ που θα πάτε σινεµά θα βρέχει στο Μαρούσι; Το www.meteo.gr έχει φτιαχτεί για σας. Με αναλυτικές προγνώσεις καιρού για όλες σχεδόν τις πόλεις της χώρας (και όλες τις περιοχές της Αττικής), το site του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών γίνεται ο προσωπικός σας µετεωρολόγος, τον οποίο µπορείτε να συµβουλεύεστε όλο το 24ωρο. Ο ιστότοπος παρέχει ενηµέρωση για τα έκτακτα δελτία καιρικών φαινοµένων, παρακολουθείτις τρέχουσες καιρικές συνθήκες και εµφανίζει αναλυτικό κατάλογο µε τις υψηλότερες και τις χαµηλότερες θερµοκρασίες στη χώρα.
Επίσης: Για αξιόπιστες προγνώσεις επισκεφθείτε το site των «ΝΕΩΝ» για τον καιρό: http://www.tanea. gr/kairos/.
Περισσότερα...
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 4 από 5


website hosting main area bottom