hosting menu left
hosting menu right

top of hosting header
hosting servers box banner
hosting plan ico 2 ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
  • ΠΤΥΧΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ TOEIC
  • ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
  • Εξετάσεις κάθε 2 εβδομάδες
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 2011
  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
hosting plan ico 3 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Καζαμπάκα 8 - Πλατεία Δικαστηρίων - ΚΑΡΔΙΤΣΑ
  • ΤΗΛ: 24410-21130
  • FAX: 24410-73999
  • EMAIL1: info@e-sl.gr


bottom of hosting header
website hosting main area top

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   Σκοπός Σκοπός του σεμιναρίου είναι όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με τη δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων έχουν τη δυνατότητα με το σεμινάριο αυτό να αποκτήσουν τις απαραίτητες πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις, για το σχεδιασμό, τη δημιουργία και τη συντήρηση διαδικτυακών ιστοτόπων. Το σεμινάριο αυτό περιλαμβάνει όλα τα στάδια του Web Design: Σχεδιασμός, υλοποίηση, δημοσίευση και συντήρηση-ανανέωση ενός Joomla Site Τι είναι το Joomla; Το Joomla είναι μια εφαρμογή την οποία μπορούμε να «κατεβάσουμε» ΔΩΡΕΑΝ από το διαδίκτυο η οποία μπορεί αν χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία απλών αλλά και επαγγελματικών ιστοσελίδων. Σε ποιούς απευθυνόμαστε; Γραφίστες Αποφοίτους ΑΕΙ & ΤΕΙ Φοιτητές ΑΕΙ & ΤΕΙ Μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, Επαγγελματίες, Ανέργους σε υπαλλήλους και στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που να θέλουν να δημιουργήσουν και να ενημερώνουν εύκολα και οικονομικά το εταιρικό site. σε υπαλλήλους Δημοσίων Οργανισμών που να θέλουν να ενημερώνουν εύκολα την ιστοσελίδα της υπηρεσίας τους. Προαπαιτούμενες γνώσεις Δεν απαιτείται εμπειρία ή γνώσεις σχετικά με τη δημιουργία ιστοσελίδων ή  προγραμματισμό. Οι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει απλά να έχουν καλές γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών σε επίπεδο χρήστη (MS Office & Internet) και ενδιαφέρον για το αντικείμενο. Χαρακτηριστικά - Παροχές 4-5 άτομα σε κάθε τμήμα Κάθε εκπαιδευόμενος χρησιμοποιεί έναν σύγχρονο φορητό υπολογιστή, με τα προγράμματα που απαιτούνται. Χρήση video-projector. Παρέχονται σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 30 ώρες ΚΟΣΤΟΣ: Το κόστος του σεμιναρίου είναι 340 €

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

«  Φεβρουάριος 2023  »
ΔευΤρίΤετΠέμΠαρΣάβΚυρ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣτους ελληνικούς δρόμους τα αυτοκίνητα - κάμερες της Google
Τρίτη, 05 Απρίλιος 2011 14:56

googlestreetΒελτίωση των πληροφοριών που παρέχονται για τους ελληνικούς δρόμους μέσω της υπηρεσίας Google Maps υπόσχεται η εταιρεία, τα αυτοκίνητα της οποίας με τον ειδικό φωτογραφικό εξοπλισμό θα βγουν... παγανιά από τις 11 Απριλίου.
Οπως διευκρινίζει η εταιρεία, στόχος είναι η συγκέντρωση αναλυτικών πληροφοριών "για να καταγράψουμε σωστά δεδομένα για οδούς και πινακίδες σήμανσης, να επιβεβαιώσουμε τροποποιήσεις στους χάρτες μας τις οποίες μας υποδεικνύουν οι χρήστες μας αλλά και να καταγράφουμε την ακριβή τοποθεσία επιχειρήσεων ούτως ώστε να αποτυπώνονται με μεγαλύτερη ακρίβεια".
Η Google διευκρινίζει πως το φωτογραφικό υλικό που θα συγκεντρώσει δεν θα χρησιμοποιηθεί για το Street View, το οποίο μετά και τις ενστάσεις που είχε διατυπώσει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα μας. Η εταιρεία σημειώνει, τέλος, πως το φωτογραφικό υλικό δεν θα δημοσιευθεί στο διαδίκτυο.

ΠΗΓΗ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"

 
Με 3 αλλαγές το νέο τεστ του ΑΣΕΠ
Πέμπτη, 31 Μάρτιος 2011 12:43

asep_logoΜε σημαντικές αλλαγές ως προς τον τρόπο συμμετοχής, αλλά και ως προς τα οφέλη για τους υποψηφίους θα πραγματοποιηθεί το προσεχές φθινόπωρο το δεύτερο Τεστ Γνώσεων και Δεξιοτήτων του ΑΣΕΠ.

Οι τρεις «καινοτομίες» που επιφυλάσσει για τους συμμετέχοντες το Τεστ του 2011 είναι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις, το παράβολο συμμετοχής και η δεκαετής διάρκεια της βαθμολογίας που συγκεντρώνεται.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εργασίας», με τροπολογία που θα μπει στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για τις πυρόπληκτες περιοχές θα προβλέπεται η διενέργεια του Τεστ φέτος, με τη διαφορά πως στο εξής οι υποψήφιοι θα καταβάλλουν ένα παράβολο της τάξης των 30 ευρώ.

Περισσότερα...
 
Δίνουν μάχη 10.945 υποψήφιοι για 1.773 εποχικές προσλήψεις
Πέμπτη, 31 Μάρτιος 2011 12:35

DEHΡεκόρ αιτήσεων σημειώθηκε στη ΔΕΗ και στα ΕΛ.ΤΑ., αφού χιλιάδες άνθρωποι υπέβαλαν την αίτησή τους, για να καλύψουν μία από τις 588 εποχικές θέσεις που είχαν προκηρυχθεί. Συγκεκριμένα, στα Ελληνικά Ταχυδρομεία υποβλήθηκαν 2.000 αιτήσεις για 157 θέσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα προσληφθούν σχεδόν ένας στους είκοσι.
Κύμα αιτήσεων δέχθηκε και η ΔΕΗ, αφού για 431 θέσεις υποβλήθηκαν 1.868 αιτήσεις. Ολα τα παραπάνω δείχνουν ότι χιλιάδες άνθρωποι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στις εποχικές θέσεις, με αποτέλεσμα ο αριθμός των αιτήσεων να είναι πολλαπλάσιος των θέσεων που προσφέρουν οι φορείς. Χαρακτηριστικό είναι ότι για 1.773 θέσεις υποβλήθηκαν 10.945 αιτήσεις, με αποτέλεσμα 9.172 ενδιαφερόμενοι να μην προσληφθούν σε κανέναν φορέα. Αξιοσημείωτο είναι, επίσης, το ενδιαφέρον του κόσμου για τις θέσεις εργατοτεχνικού προσωπικού, αφού περισσότεροι από 1.000 υποψήφιοι υπέβαλαν αίτηση για θέσεις Εργατών Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Περισσότερα...
 
Νέοι γιατροί σε Αγροτικά Ιατρεία και Κέντρα Υγείας
Πέμπτη, 24 Μάρτιος 2011 10:39
iatroiΝέο σύστημα επιλογής των ιατρών που θα στελεχώσουν Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία σε όλη την επικράτεια για την εκπλήρωση της «υπηρεσίας υπαίθρου» «εγκαινιάζει» το υπουργείο Υγείας με νέα Υπουργική Απόφαση, η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 311 24.02.2011, τεύχος Β' με τίτλο «Τρόπος, διαδικασία και καθορισμός κριτηρίων τοποθέτησης Αγροτικών Ιατρών σε Κέντρα Υγείας (Κ.Υ.) και Περιφερειακά Ιατρεία (Π.Ι.)».

Μία από τις καινοτομίες που προβλέπει η Υπουργική Απόφαση, σε μία απόπειρα να αποφεύγονται οι ελλείψεις προσωπικού, είναι η απαγόρευση των διοριστέων να αρνηθούν την τοποθέτησή τους σε θέση την οποία είχαν επιλέξει. Πιο συγκεκριμένα, σε περίπτωση άρνησης, ο υποψήφιος θα βρίσκεται στη διάθεση του υπουργείου, το οποίο μπορεί να τον τοποθετήσει σε οποιαδήποτε περιοχή θεωρεί πως δεν αρκεί το υπάρχον προσωπικό.

Περισσότερα...
 
Ανοίγει ο δρόμος για νέες προσλήψεις νοσηλευτών
Πέμπτη, 24 Μάρτιος 2011 10:36

assets_LARGE_t_420_8271390_type1149--«Αντίστροφη μέτρηση» για νέες προσλήψεις στην Υγεία σηματοδοτεί η προκήρυξη-πρόσκληση του ΑΣΕΠ προς τους υποψήφιους νοσηλευτές για την κατάρτιση του πρώτου ετήσιου κυλιόμενου πίνακα κατάταξης νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού, που πρόκειται να βγει μέσα στον Απρίλιο.

Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να υπογραφεί η σχετική Υπουργική Απόφαση από τους τρεις συναρμόδιους υπουργούς Υγείας, Εσωτερικών και Οικονομικών, καθώς και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, που θα ορίζει τις λεπτομέρειες της νέας διαδικασίας πλήρωσης των θέσεων νοσηλευτών και αμέσως μετά θα δημοσιευθεί από το ΑΣΕΠ η προκήρυξη υποβολής αιτήσεων και θα οριστεί η προθεσμία.

Περισσότερα...
 
Κλείνουν τα βιβλία, ανάβουν τις οθόνες
Τετάρτη, 23 Μάρτιος 2011 10:24
ebookΠαρέα με τα CD στα αζήτητα θα κάνουν τα βιβλία, αν συνεχιστεί η τάση που αποτυπώνεται στην τελευταία έρευνα της Ένωσης Αμερικανών Εκδοτών.
Τα στοιχεία για τον περασμένο Ιανουάριο δείχνουν ότι οι πωλήσεις ηλεκτρονικών βιβλίων υπερδιπλασιάστηκε, σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2010. Αυξήθηκαν κατά 115% και διαμορφώθηκαν σε 69,9 εκατ. δολάρια αντί 32,4 εκατ. δολ. την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.
Για το ίδιο διάστημα, οι πωλήσεις βιβλίων με σκληρό εξώφυλλο μειώθηκαν κατά 11,3%, από 55,4 εκατ. δολ. σε 49,1 εκατ. δολ. Οι πωλήσεις βιβλίων με μαλακό εξώφυλλο, περιορίστηκαν κατά 19,7%, από 104,2 εκατ. δολ. σε 83,6 εκατ. δολ.
Οι πωλήσεις ψηφιακών βιβλίων αυξάνονται τα τελευταία εννιά χρόνια.
ΠΗΓΗ: "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"
 
Νομικά εμπόδια για την ηλεκτρονική βιβλιοθήκη της Google
Τετάρτη, 23 Μάρτιος 2011 10:21
google1Αμερικανικό δικαστήριο “φρέναρε” την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της Google και των εκδοτών και συγγραφέων για την ψηφιοποίηση και online δημοσίευση εκατομμυρίων βιβλίων, κρίνοντας ότι η εταιρεία θα αποκτήσει υπερβολικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
Η Google έχει ήδη ψηφιοποιήσει εκατομμύρια βιβλία και τα έχει καταστήσει διαθέσιμα στο διαδίκτυο, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της eBooks, αποσκοπώντας να γίνει η μεγαλύτερη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη στον κόσμο. Ωστόσο δικαστήριο της Νέας Υόρκης, ύστερα από ένα χρόνο ερευνών, αποφάσισε ότι η συμφωνία με τα άλλα ενδιαφερόμενα μέρη σχετικά με τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, παρέχει στην εταιρία "υπερβολικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα".
Περισσότερα...
 
Ετοιμος στο ΑΣΕΠ ο πρώτος διαγωνισμός δασκάλων-νηπιαγωγών
Πέμπτη, 24 Φεβρουάριος 2011 15:38

asep_logo«Αντίστροφη μέτρηση» για την έκδοση της προκήρυξης του υπουργείου Παιδείας, που αφορά στην πρόσληψη 300 εκπαιδευτικών (δασκάλων και νηπιαγωγών) Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση τα σχολικά έτη 2011-2012 και 2012-2013. Πρόκειται για τον πρώτο διαγωνισμό διορισμού δασκάλων και νηπιαγωγών σε σχολεία Ειδικής Αγωγής, καθώς μέχρι σήμερα οι θέσεις αυτές καλύπτονταν είτε με μεταθέσεις και αποσπάσεις μόνιμων εκπαιδευτικών Γενικής Αγωγής, είτε με απόφοιτους σεμιναρίων επιμόρφωσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΠΗΓΗ: "Το Έθνος"

 

 
ΕΛ.ΑΣ.: Πρώτη προκήρυξη για 165 ειδικούς φρουρούς
Πέμπτη, 17 Φεβρουάριος 2011 01:52

assets_LARGE_t_420_11591549_type11495Νέα προκήρυξη θέσεων Ειδικών Φρουρών στην Ελληνική Αστυνομία πρόκειται να εκδώσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μέσα στο επόμενο διάστημα.

Οι επιτακτικές ανάγκες ενίσχυσης της ΕΛ.ΑΣ. με προσωπικό ανάγκασαν το υπουργείο Εσωτερικών να εξαιρέσει τις προσλήψεις ένστολων από το γενικότερο «πάγωμα» των προσλήψεων στο Δημόσιο, ενώ έχει δοθεί προτεραιότητα σε ό,τι αφορά την αναλογία 1:5.
Σύμφωνα με πληροφορίες, συνολικά 165 νέες οργανικές θέσεις (113 Συμπληρωματικών του 2010 και 52 Τακτικών του 2011) πρόκειται να καλυφθούν στο επόμενο τρίμηνο, σε 52 αστυνομικές διευθύνσεις ανά την επικράτεια.

Περισσότερα...
 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ (ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ). Πώς θα γίνουν οι διορισμοί και οι προσλήψεις

assets_LARGE_t_420_8271390_type11495ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΑ ΝΕΑ" ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ 3833/2010

Κάνετε κλικ εδώ για να δείτε το άρθρο

Κάνετε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε σε pdf

Περισσότερα...
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 5 από 5


website hosting main area bottom