hosting menu left
hosting menu right

top of hosting header
hosting servers box banner
hosting plan ico 2 ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
  • ΠΤΥΧΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ TOEIC
  • ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
  • Εξετάσεις κάθε 2 εβδομάδες
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 2011
  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
hosting plan ico 3 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Καζαμπάκα 8 - Πλατεία Δικαστηρίων - ΚΑΡΔΙΤΣΑ
  • ΤΗΛ: 24410-21130
  • FAX: 24410-73999
  • EMAIL1: info@e-sl.gr


bottom of hosting header
website hosting main area top

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   Σκοπός Σκοπός του σεμιναρίου είναι όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με τη δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων έχουν τη δυνατότητα με το σεμινάριο αυτό να αποκτήσουν τις απαραίτητες πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις, για το σχεδιασμό, τη δημιουργία και τη συντήρηση διαδικτυακών ιστοτόπων. Το σεμινάριο αυτό περιλαμβάνει όλα τα στάδια του Web Design: Σχεδιασμός, υλοποίηση, δημοσίευση και συντήρηση-ανανέωση ενός Joomla Site Τι είναι το Joomla; Το Joomla είναι μια εφαρμογή την οποία μπορούμε να «κατεβάσουμε» ΔΩΡΕΑΝ από το διαδίκτυο η οποία μπορεί αν χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία απλών αλλά και επαγγελματικών ιστοσελίδων. Σε ποιούς απευθυνόμαστε; Γραφίστες Αποφοίτους ΑΕΙ & ΤΕΙ Φοιτητές ΑΕΙ & ΤΕΙ Μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, Επαγγελματίες, Ανέργους σε υπαλλήλους και στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που να θέλουν να δημιουργήσουν και να ενημερώνουν εύκολα και οικονομικά το εταιρικό site. σε υπαλλήλους Δημοσίων Οργανισμών που να θέλουν να ενημερώνουν εύκολα την ιστοσελίδα της υπηρεσίας τους. Προαπαιτούμενες γνώσεις Δεν απαιτείται εμπειρία ή γνώσεις σχετικά με τη δημιουργία ιστοσελίδων ή  προγραμματισμό. Οι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει απλά να έχουν καλές γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών σε επίπεδο χρήστη (MS Office & Internet) και ενδιαφέρον για το αντικείμενο. Χαρακτηριστικά - Παροχές 4-5 άτομα σε κάθε τμήμα Κάθε εκπαιδευόμενος χρησιμοποιεί έναν σύγχρονο φορητό υπολογιστή, με τα προγράμματα που απαιτούνται. Χρήση video-projector. Παρέχονται σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 30 ώρες ΚΟΣΤΟΣ: Το κόστος του σεμιναρίου είναι 340 €

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

«  Φεβρουάριος 2023  »
ΔευΤρίΤετΠέμΠαρΣάβΚυρ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ AUTOCAD ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Πού απευθύνονται
Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται Αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, διακοσμητές, σχεδιαστές, κ.λ.π. και γενικότερα για όσους σχεδιάζουν τεχνικό σχέδιο.
Διάρκεια Σεμιναρίου
Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 35 ώρες
Τι είναι το Autocad
AutoCAD_2010_splashΤο AutoCAD είναι το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα CAD σε παγκόσμιο επίπεδο.
Με νέα εργαλεία και δυνατότητες για σχεδιασμό σε δύο ή τρεις διαστάσεις και ακόμα πιο εύκολο φωτορεαλισμό αλλά πάντα συμβατό με παλαιότερες εκδόσεις βοηθάει ακόμη περισσότερο τον χρήστη στην διεκπεραίωση της δουλειάς του.
Με το AutoCAD η αξία των παραγόμενων σχεδίων μεγιστοποιείται.
Η επεξεργασία, η διαμόρφωση, η κοινοποίηση των σχεδίων γίνεται πλέον σε πραγματικό χρόνο εύκολα, γρήγορα και πάντα με τη γνωστή ακρίβεια του AutoCAD.
Μέσα από το Internet ή κάποιο τοπικό δίκτυο ολόκληρη η ομάδα μελέτης μοιράζεται τις εργασίες, επιταχύνοντας έτσι την ολοκλήρωση του έργου.

 

 

 

 


 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ PHOTOSHOP ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Πού απευθύνονται
Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται στον γραφίστα, στον επαγγελματία φωτογράφο, τον εργαζόμενο στις εκδόσεις (DTP), στον κατασκευαστή ιστοσελίδων, αλλά και στον ερασιτέχνη φωτογράφο
Διάρκεια Σεμιναρίου
Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 25 ώρες
Τι είναι το Photoshop
AdobePhotoshopCS4ExtendedΤο πρόγραμμα PhotoShop της εταιρείας Adobe είναι ένα πολύ δυνατό και δημοφιλές πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, με το οποίο μπορούμε να επεξεργαστούμε φωτογραφικές εικόνες που έχουμε στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή μας και περιέχει βασικά δύο ομάδες εργαλείων, μια για ζωγραφική και μια για επεξεργασία εικόνας.
Όταν επεξεργαζόμαστε μια εικόνα στο PhotoShop, μπορούμε να την οξύνουμε (sharpen) για να διορθώσουμε την εστίασή της, να θολώσουμε το φόντο της, να αλλάξουμε τη φωτεινότητα και την αντίθεσή της ή και να αντικαταστήσουμε ένα χρώμα μ’ ένα άλλο. Μπορούμε ακόμη να αποσπάσουμε ένα κομμάτι από μια εικόνα και να το αντιγράψουμε, να του αλλάξουμε μέγεθος και γενικά να κάνουμε πάνω του ό,τι επεξεργασία θέλουμε.

 

 

 

 

 


 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ COREL DRAW ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Πού απευθύνονται
Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε γραφίστες, διαφημιστές ή εργαζόμενους σε εκδοτικές εταιρίες.
Διάρκεια Σεμιναρίου
Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 25 ώρες
Τι είναι το CorelDRAW
coreldrawx4logoΤο CorelDRAW είναι ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα γραφικής σχεδίασης που χρησιμοποιεί έναν σχεδόν ατελείωτο συνδυασμό εργαλείων και εφέ. Περιέχει ακόμη βοηθητικά προγράμματα, όπως τα Corel PHOTO-PAINT, CorelSCAN και CorelDREAM 3-D, για επιπλέον δυνατότητες.
Το CorelDRAW είναι ένα πρόγραμμα βασισμένο σε διανύσματα, δηλ. δημιουργεί και χειρίζεται τις εικόνες σαν μαθηματικά διανύσματα (vectors), αντίθετα με τα περισσότερα σχεδιαστικά προγράμματα που είναι bitmap, δηλ. ορίζουν τις εικόνες σαν μεγάλες λίστες από τελείες, που ονομάζονται εικονοστοιχεία (pixels). Τέτοια προγράμματα είναι το Photoshop, το Photo-Paint κ.ά.
Τα αρχεία του CorelDRAW αποθηκεύουν πληροφορίες για τη θέση, τη διεύθυνση, το μέγεθος και το χρώμα των διανυσμάτων. Έτσι τα διανυσματικά αρχεία εικόνων του CorelDRAW είναι μικρότερα σε μέγεθος από τα αντίστοιχα bitmap αρχεία εικόνων των άλλων προγραμμάτων. Ακόμα, στο CorelDRAW μπορούμε να αλλάξουμε εύκολα το μέγεθος μιας εικόνας.
Οι καμπύλες στις διανυσματικές εικόνες διατηρούν την ομαλότητά τους και τη συνέχειά τους ακόμα και όταν μεγεθύνονται, ενώ οι bitmap εικόνες παραμορφώνονται όταν μεγεθύνονται.
Επειδή, όμως, οι bitmap εικόνες χρειάζονται, ειδικά στο World Wide Web, το CorelDRAW μπορεί εύκολα να μετατρέψει τις εικόνες του σε bitmap μορφή. Έχει τη δυνατότητα να μετατρέπει αντικείμενα και στις δύο ευρέως αναγνωρισμένες μορφές bitmap αρχείων, συμβατών με το Web, τις GIF και JPEG. Για το σκοπό αυτό, διαθέτει το πρόγραμμα Photo-Paint.

 
 


website hosting main area bottom