hosting menu left
hosting menu right

top of hosting header
hosting servers box banner
hosting plan ico 2 ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
  • ΠΤΥΧΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ TOEIC
  • ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
  • Εξετάσεις κάθε 2 εβδομάδες
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 2011
  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
hosting plan ico 3 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Καζαμπάκα 8 - Πλατεία Δικαστηρίων - ΚΑΡΔΙΤΣΑ
  • ΤΗΛ: 24410-21130
  • FAX: 24410-73999
  • EMAIL1: info@e-sl.gr


bottom of hosting header
website hosting main area top

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   Σκοπός Σκοπός του σεμιναρίου είναι όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με τη δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων έχουν τη δυνατότητα με το σεμινάριο αυτό να αποκτήσουν τις απαραίτητες πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις, για το σχεδιασμό, τη δημιουργία και τη συντήρηση διαδικτυακών ιστοτόπων. Το σεμινάριο αυτό περιλαμβάνει όλα τα στάδια του Web Design: Σχεδιασμός, υλοποίηση, δημοσίευση και συντήρηση-ανανέωση ενός Joomla Site Τι είναι το Joomla; Το Joomla είναι μια εφαρμογή την οποία μπορούμε να «κατεβάσουμε» ΔΩΡΕΑΝ από το διαδίκτυο η οποία μπορεί αν χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία απλών αλλά και επαγγελματικών ιστοσελίδων. Σε ποιούς απευθυνόμαστε; Γραφίστες Αποφοίτους ΑΕΙ & ΤΕΙ Φοιτητές ΑΕΙ & ΤΕΙ Μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, Επαγγελματίες, Ανέργους σε υπαλλήλους και στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που να θέλουν να δημιουργήσουν και να ενημερώνουν εύκολα και οικονομικά το εταιρικό site. σε υπαλλήλους Δημοσίων Οργανισμών που να θέλουν να ενημερώνουν εύκολα την ιστοσελίδα της υπηρεσίας τους. Προαπαιτούμενες γνώσεις Δεν απαιτείται εμπειρία ή γνώσεις σχετικά με τη δημιουργία ιστοσελίδων ή  προγραμματισμό. Οι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει απλά να έχουν καλές γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών σε επίπεδο χρήστη (MS Office & Internet) και ενδιαφέρον για το αντικείμενο. Χαρακτηριστικά - Παροχές 4-5 άτομα σε κάθε τμήμα Κάθε εκπαιδευόμενος χρησιμοποιεί έναν σύγχρονο φορητό υπολογιστή, με τα προγράμματα που απαιτούνται. Χρήση video-projector. Παρέχονται σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 30 ώρες ΚΟΣΤΟΣ: Το κόστος του σεμιναρίου είναι 340 €

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

«  Φεβρουάριος 2023  »
ΔευΤρίΤετΠέμΠαρΣάβΚυρ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗTo World Wide Web έγινε 20 χρονών
Τρίτη, 09 Αύγουστος 2011 09:28
internetΟ Βρετανός μηχανικός/θεωρητικός των υπολογιστών Tim Berners-Lee του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικής Έρευνας (a.k.a. CERN) αποκάλυψε μία μελέτη περί οργάνωσης πληροφοριών στις 6 Αυγούστου 1991. Το αποκάλεσε "World Wide Web" και δημοσίευσε μία σύντομη περίληψη στο alt.hypertext newsgroup, σημαδεύοντας έτσι το ντεμπούτο του Web ως μία υπηρεσία ευρέως χρησιμοποιούμενη στο Ίντερνετ. Σήμερα λοιπόν το World Wide Web κλείνει τα 20 του χρόνια.

Το World Wide Web -ή απλώς Web όπως το αποκαλούμε σήμερα- είναι ένα σύστημα διασυνδεδεμένων hypertext ντοκουμέντων προσπελάσιμων μέσω του Ίντερνετ. Ουσιαστικά, οι χρήστες μπορούν να δουν ιστοσελίδες οι οποίες περιέχουν κείμενο, εικόνες, βίντεο και/ή άλλα είδη πολυμέσων χρησιμοποιώντας έναν Web Browser. Η πλοήγηση μεταξύ τους βασίζεται σε hyperlinks.

O Berners-Lee, τώρα Διευθυντής του World Wide Web Consortium, χρησιμοποίησε έννοιες από προηγούμενα συστήματα hypertext για να γράψει την πρόταση του τον Μάρτιο του 1989 για αυτό που τελικά θα γινόταν το World Wide Web. Τον Νοέμβριο του 1990, ο Berners-Lee και ο Βέλγος Robert Cailliau πρότειναν να χρησιμοποιήσουν το hypertext για να συνδέσουν και να προσπελάσουν πληροφορίες διαφόρων ειδών.

Το σχέδιο είδε το φως της δημοσιότητας τον Δεκέμβριο του 1990 στο CERN της Ελβετίας. Ο Βerners-Lee χρησιμοποίησε εναν NeXT υπολογιστή ως τον πρώτο web server και για να γράψει τον πρώτο Web Browser, τον WorldWideWeb. Ως τα Χριστούγεννα του 1990, ο Berners-Lee είχε φτιάξει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για ένα λειτουργικό Web: τον πρώτο Web Browser (ο οποίος ήταν ταυτόχρονα και Editor), τον πρώτο Web Server και τις πρώτες Web σελίδες, οι οποίες περιέγραφαν το όλο σχέδιο.

Ευχαριστούμε Berners-Lee!

ΠΗΓΗ: "INSOMNIA.GR"
 


website hosting main area bottom