hosting menu left
hosting menu right

top of hosting header
hosting servers box banner
hosting plan ico 2 ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
 • ΠΤΥΧΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ TOEIC
 • ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
 • Εξετάσεις κάθε 2 εβδομάδες
 • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 2011
 • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
hosting plan ico 3 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 • Καζαμπάκα 8 - Πλατεία Δικαστηρίων - ΚΑΡΔΙΤΣΑ
 • ΤΗΛ: 24410-21130
 • FAX: 24410-73999
 • EMAIL1: info@e-sl.gr


bottom of hosting header
website hosting main area top

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   Σκοπός Σκοπός του σεμιναρίου είναι όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με τη δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων έχουν τη δυνατότητα με το σεμινάριο αυτό να αποκτήσουν τις απαραίτητες πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις, για το σχεδιασμό, τη δημιουργία και τη συντήρηση διαδικτυακών ιστοτόπων. Το σεμινάριο αυτό περιλαμβάνει όλα τα στάδια του Web Design: Σχεδιασμός, υλοποίηση, δημοσίευση και συντήρηση-ανανέωση ενός Joomla Site Τι είναι το Joomla; Το Joomla είναι μια εφαρμογή την οποία μπορούμε να «κατεβάσουμε» ΔΩΡΕΑΝ από το διαδίκτυο η οποία μπορεί αν χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία απλών αλλά και επαγγελματικών ιστοσελίδων. Σε ποιούς απευθυνόμαστε; Γραφίστες Αποφοίτους ΑΕΙ & ΤΕΙ Φοιτητές ΑΕΙ & ΤΕΙ Μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, Επαγγελματίες, Ανέργους σε υπαλλήλους και στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που να θέλουν να δημιουργήσουν και να ενημερώνουν εύκολα και οικονομικά το εταιρικό site. σε υπαλλήλους Δημοσίων Οργανισμών που να θέλουν να ενημερώνουν εύκολα την ιστοσελίδα της υπηρεσίας τους. Προαπαιτούμενες γνώσεις Δεν απαιτείται εμπειρία ή γνώσεις σχετικά με τη δημιουργία ιστοσελίδων ή  προγραμματισμό. Οι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει απλά να έχουν καλές γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών σε επίπεδο χρήστη (MS Office & Internet) και ενδιαφέρον για το αντικείμενο. Χαρακτηριστικά - Παροχές 4-5 άτομα σε κάθε τμήμα Κάθε εκπαιδευόμενος χρησιμοποιεί έναν σύγχρονο φορητό υπολογιστή, με τα προγράμματα που απαιτούνται. Χρήση video-projector. Παρέχονται σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 30 ώρες ΚΟΣΤΟΣ: Το κόστος του σεμιναρίου είναι 340 €

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

«  Φεβρουάριος 2023  »
ΔευΤρίΤετΠέμΠαρΣάβΚυρ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣεπτέμβριο, οι αιτήσεις στην Πυροσβεστική
Τετάρτη, 10 Αύγουστος 2011 09:40

pirosvestes"Εισιτήριο" διορισμού στο Πυροσβεστικό Σώμα θα διεκδικήσουν 600 ιδιώτες πολίτες και 3.400 εποχικοί πυροσβέστες, που θα λάβουν μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την πρόσληψη 4.000 Πυροσβεστών πενταετούς θητείας.

Οι προθεσμίες των αιτήσεων θα "τρέξουν" μέσα στον Σεπτέμβριο, όμως οι υποψήφιοι θα πρέπει μέσα στο διάστημα που μεσολαβεί να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα τους προσφέρουν πολύτιμα μόρια τα οποία απαιτούνται για να ενταχθούν στο Σώμα.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι θα πρέπει:

 

 • να είναι έως 29 ετών, να έχουν ανάστημα χωρίς υποδήματα οι άνδρες τουλάχιστον 1,70 μ. και οι γυναίκες τουλάχιστον 1,65 μ., καθώς και επαγγελματική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου (αν πρόκειται για ιδιώτες).

 

 • να έχουν εργαστεί την τελευταία τετραετία, δηλαδή από το 2008 μέχρι σήμερα (αν πρόκειται για εποχικούς πυροσβέστες).


Προαιρετικά θα πρέπει να έχουν γνώση μίας τουλάχιστον ξένης γλώσσας, να διαθέτουν το πτυχίο του σχετικού ΙΕΚ και προϋπηρεσία στις Ειδικές Δυνάμεις.

 

 

Η μοριοδότηση των προσόντων των υποψηφίων έχει ως εξής:

α) Ενα μόριο σε όποιον έχει υπηρετήσει ως εθελοντής πενταετούς υποχρέωσης (Ε.Π.Υ.) στις Ενοπλες Δυνάμεις, τέσσερα μόρια στον υποψήφιο που εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως έφεδρος αξιωματικός και τέσσερα μόρια στον υποψήφιο που εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στις Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ή στην Προεδρική Φρουρά.

β) Τρία μόρια στους έχοντες άριστη γνώση, δύο μόρια στους έχοντες πολύ καλή γνώση και ένα μόριο στους έχοντες καλή γνώση της αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής ή ιταλικής γλώσσας.

γ) Δύο μόρια στον υποψήφιο που κατέχει πτυχίο ΙΕΚ ειδικότητας "Ειδικός δασικής προστασίας".

δ) Δύο μόρια στον υποψήφιο που κατέχει άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας.

ε) Τρία μόρια στον υποψήφιο που κατέχει επαγγελματική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου κατηγορίας Γ' και πέντε μόρια στον υποψήφιο που κατέχει επαγγελματική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου κατηγορίας Δ' ή Ε'.

στ) Δέκα μόρια στον υποψήφιο που είναι τέκνο προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά την εκτέλεση υπηρεσίας και ένεκα ταύτης, ή εμπίπτει στο εδάφιο ε' της παρ. 1 του άρθρου 42 του ν. 1481/1984.

ζ) Εξι μόρια στον υποψήφιο που είναι γονέας πολύτεκνης οικογένειας, τέσσερα μόρια στον υποψήφιο που είναι γονέας τριών τέκνων, τρία μόρια στον υποψήφιο που είναι τέκνο πολύτεκνης οικογένειας και δύο μόρια στον υποψήφιο που είναι τέκνο τρίτεκνης οικογένειας.

η) Είκοσι πέντε μόρια στον υποψήφιο που είχε την ιδιότητα του εποχικού πυροσβέστη κατά τις αντιπυρικές περιόδους των ετών 2008 έως και 2010 και εφόσον δεν συντρέχει η περίπτωση αυτή, έξι μόρια για καθεμία από τις ως άνω αντιπυρικές περιόδους στον υποψήφιο που είχε κατά τις περιόδους αυτές την ιδιότητα του εποχικού πυροσβέστη.

θ) Δύο μόρια στον υποψήφιο που είχε την ιδιότητα του εποχικού πυροσβέστη για καθεμία αντιπυρική περίοδο των ετών 1998 έως και 2007 και δύο μόρια για κάθε περίοδο που είχε την ιδιότητα του εποχιακού εργατοτεχνικού προσωπικού.

ι) Ενα μόριο στον υποψήφιο που είχε την ιδιότητα του εθελοντή πυροσβέστη για καθένα πλήρες έτος υπηρεσίας και μέχρι πέντε έτη.

Η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών γίνεται από τις 5 έως τις 23 Σεπτεμβρίου, στις κατά τόπους υπηρεσίες του Π.Σ.

Εποχικοί
Σημειώνεται πως για τους εποχικούς πυροσβέστες δεν προσμετράται ο βαθμός του απολυτηρίου τίτλου σπουδών, αλλά στα μόρια που συγκεντρώνει ο υποψήφιος προστίθενται πέντε μόρια αν είναι απόφοιτος Λυκείου ή τέσσερα αν είναι απόφοιτος Γυμνασίου ή δύο μόρια αν είναι απόφοιτος κατώτερης βαθμίδας εκπαίδευσης.

Οι Πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, μετά τη συμπλήρωση της θητείας τους στο Πυροσβεστικό Σώμα (στην οποία περιλαμβάνεται και ο χρόνος βασικής εκπαίδευσης), μπορούν να παραμείνουν μόνιμα στο Σώμα με αίτησή τους και εφόσον αποσπάσουν τη σύμφωνη γνώμη του διοικητή τους.

ΠΗΓΗ: "ΕΘΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ"

 

 


website hosting main area bottom