hosting menu left
hosting menu right

top of hosting header
hosting servers box banner
hosting plan ico 2 ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
  • ΠΤΥΧΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ TOEIC
  • ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
  • Εξετάσεις κάθε 2 εβδομάδες
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 2011
  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
hosting plan ico 3 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Καζαμπάκα 8 - Πλατεία Δικαστηρίων - ΚΑΡΔΙΤΣΑ
  • ΤΗΛ: 24410-21130
  • FAX: 24410-73999
  • EMAIL1: info@e-sl.gr


bottom of hosting header
website hosting main area top

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   Σκοπός Σκοπός του σεμιναρίου είναι όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με τη δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων έχουν τη δυνατότητα με το σεμινάριο αυτό να αποκτήσουν τις απαραίτητες πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις, για το σχεδιασμό, τη δημιουργία και τη συντήρηση διαδικτυακών ιστοτόπων. Το σεμινάριο αυτό περιλαμβάνει όλα τα στάδια του Web Design: Σχεδιασμός, υλοποίηση, δημοσίευση και συντήρηση-ανανέωση ενός Joomla Site Τι είναι το Joomla; Το Joomla είναι μια εφαρμογή την οποία μπορούμε να «κατεβάσουμε» ΔΩΡΕΑΝ από το διαδίκτυο η οποία μπορεί αν χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία απλών αλλά και επαγγελματικών ιστοσελίδων. Σε ποιούς απευθυνόμαστε; Γραφίστες Αποφοίτους ΑΕΙ & ΤΕΙ Φοιτητές ΑΕΙ & ΤΕΙ Μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, Επαγγελματίες, Ανέργους σε υπαλλήλους και στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που να θέλουν να δημιουργήσουν και να ενημερώνουν εύκολα και οικονομικά το εταιρικό site. σε υπαλλήλους Δημοσίων Οργανισμών που να θέλουν να ενημερώνουν εύκολα την ιστοσελίδα της υπηρεσίας τους. Προαπαιτούμενες γνώσεις Δεν απαιτείται εμπειρία ή γνώσεις σχετικά με τη δημιουργία ιστοσελίδων ή  προγραμματισμό. Οι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει απλά να έχουν καλές γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών σε επίπεδο χρήστη (MS Office & Internet) και ενδιαφέρον για το αντικείμενο. Χαρακτηριστικά - Παροχές 4-5 άτομα σε κάθε τμήμα Κάθε εκπαιδευόμενος χρησιμοποιεί έναν σύγχρονο φορητό υπολογιστή, με τα προγράμματα που απαιτούνται. Χρήση video-projector. Παρέχονται σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 30 ώρες ΚΟΣΤΟΣ: Το κόστος του σεμιναρίου είναι 340 €

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

«  Φεβρουάριος 2023  »
ΔευΤρίΤετΠέμΠαρΣάβΚυρ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΜέχρι 9/9 η προθεσμία για το Λιμενικό Σώμα
Πέμπτη, 11 Αύγουστος 2011 09:44
limeniko1Ξεκίνησε και θα διαρκέσει έως τις 9 Σεπτεμβρίου η υποβολή αιτήσεων από τους υποψήφιους που επιθυμούν να καταταγούν στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή ως Λιμενοφύλακες ή Υπαξιωματικοί.
Οι θέσεις των δόκιμων Λιμενοφυλάκων (αντρών και γυναικών) ανέρχονται σε 280, εκ των οποίων οι 90 αφορούν υποψηφίους με Απολυτήριο τίτλο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τριετούς φοίτησης για τα ημερήσια λύκεια ή τετραετούς φοίτησης για τα εσπερινά λύκεια, οι 8 αφορούν Ειδικότητες Μουσικού και οι 28 υποψήφιους Εθελοντές Πενταετούς Υποχρέωσης. Εξάλλου οι 40 θέσεις αντιστοιχούν σε υποψηφίους που έχουν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις Σ.Ξ. ως Καταδρομείς, ή Αλεξιπτωτιστές, ή Πεζοναύτες, οι 10 σε υποψηφίους που έχουν υπηρετήσει ως Υποβρύχιοι Καταστροφείς Σ.Ξ. και Π.Ν., οι 28 σε υποψηφίους ιδιώτες που συμμετείχαν ενεργά σε επιχειρήσεις για τη διάσωση ατόμων στη θάλασσα ή στους χερσαίους χώρους και οι υπόλοιπες 76 θέσεις αφορούν υποψηφίους ΔΕ που έχουν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις σε διάφορες τεχνικές και παραϊατρικές ειδικότητες.

Οι υποψήφιοι για τη Σχολή Λιμενοφυλάκων (ανεξαρτήτως κατηγορίας ή ειδικότητας), πρέπει να είναι Ελληνες πολίτες έως 26 ετών, να είναι κάτοχοι απολυτηρίου τίτλου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (με το ελάχιστο όριο γενικού βαθμού απολυτηρίου 10) και να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70 μ. και οι γυναίκες τουλάχιστον 1,60 μ. αμφότεροι χωρίς υποδήματα. Παράλληλα, θα πρέπει να έχουν γνώση χειρισμού Η/Υ, αλλά και καλή γνώση μίας τουλάχιστον ξένης γλώσσας.

Από τις 180 θέσεις Υπαξιωματικών που έχουν προκηρυχθεί, οι 126 θέσεις θα καλυφθούν από ιδιώτες (άνδρες-γυναίκες) και οι υπόλοιπες. 54 από μονίμους εν ενεργεία Λιμενοφύλακες.

Σε ό,τι αφορά τις θέσεις των ιδιωτών, τις 84 θα καταλάβουν πτυχιούχοι Ιδρυμάτων Ανωτάτης Εκπαίδευσης (ΙΑΕ) ή Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ ή πρώην ΑΔΣΕΝ).

Τις υπόλοιπες 42 θα μοιραστούν κάτοχοι απολυτηρίου τίτλου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, πρώην υπηρετήσαντες στις Ένοπλες Δυνάμεις (Καταδρομείς, Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες, Καταστροφείς) και μουσικοί (με ειδικότητα στα όργανα: τρομπόνι, κρουστά, κόρνο).

Σε ό,τι αφορά τις θέσεις που θα καλυφθούν από Λιμενοφύλακες, τις 36 θα καταλάβουν πτυχιούχοι ΙΑΕ και ΑΕΝ (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού/ Πλοιάρχων και Μηχανικών). Τις υπόλοιπες 18 θα μοιραστούν κάτοχοι απολυτηρίου τίτλου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, πρώην υπηρετήσαντες στις Ενοπλες Δυνάμεις (Καταδρομείς, Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες, Καταστροφείς) και μουσικοί (με ειδικότητα στα όργανα: Σαξόφωνο, Κλαρίνο).

Απαραίτητα κριτήρια για τους υποψήφιους είναι να είναι Ελληνες πολίτες, να είναι κάτοχοι πτυχίου Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΙΑΕ) ή Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ ή πρώην ΑΔΣΕΝ) ή κάτοχοι απολυτηρίου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (με ελάχιστο όριο γενικού βαθμού απολυτηρίου το 16), να έχουν ηλικία έως 28 ετών (οι δε κάτοχοι απολυτηρίου τίτλου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έως 26 ετών) και να έχουν γνώση χειρισμού Η/Υ.

Ειδικοί στα Οικονομικά

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα πέντε αξιωματικών (ανδρών - γυναικών) ειδικότητας Οικονομικού, με το βαθμό του Ανθυποπλοιάρχου ΛΣ-ΕΛΑΚΤ.

Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό εφόσον είναι πτυχιούχοι 14 πανεπιστημιακών τμημάτων όλης της χώρας, κατέχουν μεταπτυχιακό τίτλο σε οικονομικά θέματα (MASTER) ή αντίστοιχο διδακτορικό δίπλωμα (DOCTORATE) ή και τα δύο.

Η κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών ξεκινά από τις 29 Αυγούστου και θα διαρκέσει έως τις 23 Σεπτεμβρίου. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής / Διεύθυνση Εκπαίδευσης, Τμήμα Α' (Ακτή Βασιλειάδη, πύλες Ε1-Ε2, Πειραιάς, γραφείο 018, ισόγειο).

ΠΗΓΗ: "ΕΘΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ"
 


website hosting main area bottom