hosting menu left
hosting menu right

top of hosting header
hosting servers box banner
hosting plan ico 2 ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
 • ΠΤΥΧΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ TOEIC
 • ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
 • Εξετάσεις κάθε 2 εβδομάδες
 • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 2011
 • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
hosting plan ico 3 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 • Καζαμπάκα 8 - Πλατεία Δικαστηρίων - ΚΑΡΔΙΤΣΑ
 • ΤΗΛ: 24410-21130
 • FAX: 24410-73999
 • EMAIL1: info@e-sl.gr


bottom of hosting header
website hosting main area top

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   Σκοπός Σκοπός του σεμιναρίου είναι όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με τη δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων έχουν τη δυνατότητα με το σεμινάριο αυτό να αποκτήσουν τις απαραίτητες πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις, για το σχεδιασμό, τη δημιουργία και τη συντήρηση διαδικτυακών ιστοτόπων. Το σεμινάριο αυτό περιλαμβάνει όλα τα στάδια του Web Design: Σχεδιασμός, υλοποίηση, δημοσίευση και συντήρηση-ανανέωση ενός Joomla Site Τι είναι το Joomla; Το Joomla είναι μια εφαρμογή την οποία μπορούμε να «κατεβάσουμε» ΔΩΡΕΑΝ από το διαδίκτυο η οποία μπορεί αν χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία απλών αλλά και επαγγελματικών ιστοσελίδων. Σε ποιούς απευθυνόμαστε; Γραφίστες Αποφοίτους ΑΕΙ & ΤΕΙ Φοιτητές ΑΕΙ & ΤΕΙ Μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, Επαγγελματίες, Ανέργους σε υπαλλήλους και στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που να θέλουν να δημιουργήσουν και να ενημερώνουν εύκολα και οικονομικά το εταιρικό site. σε υπαλλήλους Δημοσίων Οργανισμών που να θέλουν να ενημερώνουν εύκολα την ιστοσελίδα της υπηρεσίας τους. Προαπαιτούμενες γνώσεις Δεν απαιτείται εμπειρία ή γνώσεις σχετικά με τη δημιουργία ιστοσελίδων ή  προγραμματισμό. Οι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει απλά να έχουν καλές γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών σε επίπεδο χρήστη (MS Office & Internet) και ενδιαφέρον για το αντικείμενο. Χαρακτηριστικά - Παροχές 4-5 άτομα σε κάθε τμήμα Κάθε εκπαιδευόμενος χρησιμοποιεί έναν σύγχρονο φορητό υπολογιστή, με τα προγράμματα που απαιτούνται. Χρήση video-projector. Παρέχονται σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 30 ώρες ΚΟΣΤΟΣ: Το κόστος του σεμιναρίου είναι 340 €

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

«  Φεβρουάριος 2023  »
ΔευΤρίΤετΠέμΠαρΣάβΚυρ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΤΕΣΤ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

Είναι μια ειδική γραπτή δοκιμασία (test) επί των γενικότερων και πρακτικών γνώσεων και δεξιοτήτων των υποψηφίων, για την κατάρτιση πίνακα βαθμολογίας με βάση τον οποίο θα μοριοδοτούνται όσοι από αυτούς συμμετέχουν σε διαδικασίες επιλογής προσωπικού με σειρά προτεραιότητας για την πλήρωση θέσεων των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ.

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι κατά την ημερομηνία έναρξης της εξέτασης κατέχουν τον απαιτούμενο βασικό τίτλο σπουδών (τουλάχιστον δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης)

 

 

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

Το Αντικείμενο εξέτασης καλύπτει μια ευρύτερη περιοχή θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων και δεξιοτήτων.

Σε αυτό το γενικό πλαίσιο εντάσσονται:

 

1. Βασικές γνώσεις σχετικές με:

 • την ιστορία της ανθρωπότητας
 • τη γεωγραφία του πλανήτη
 • τους θεσμούς, τα όργανα και το πλαίσιο λειτουργίας της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
 • την οργάνωση και τη διοίκηση του κράτους
 • τον πολιτισμό όπως εκφράζεται μέσα από τις επιστήμες, τις τέχνες και τα γράμματα
 • τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα

 

2. Δεξιότητες όπως

 • η ορθή χρήση της ελληνικής γλώσσας και η ικανότητα κατανόησης γραπτού λόγου
 • η αριθμητική αντίληψη και η ικανότητα επίλυσης προβλημάτων με απλούς υπολογισμούς
 • η αναλυτική σκέψη και η κριτική ικανότητα
 • ο επαγωγικός και διαγραμματικός συλλογισμός
 • η ικανότητα κατηγοριοποίησης, ταξινόμησης και επεξεργασίας πληροφοριών

 

ΤΡΟΠΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

Η εξέταση θα διεξαχθεί με τη μορφή σύντομων ερωτήσεων, οι οποίες θα είναι κοινές για όλες τις κατηγορίες προσωπικού (ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ) και θα απαντηθούν με τη μέθοδο των πολλαπλών επιλογών.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Η επίδοση στο τεστ βαθμολογείται με άριστα το εκατό (100) και εφαρμόζεται και αρνητική βαθμολόγηση, βάσει της οποίας στην περίπτωση ερωτήσεων με τέσσερις (4) εναλλακτικές απαντήσεις αφαιρείται για τη λανθασμένη απάντηση το 1/4 του βαθμού της ερώτησης, ενώ σε περίπτωση ερωτήσεων με τρεις (3) εναλλακτικές απαντήσεις αφαιρείται το 1/3 κ.ο.κ.

 

O αριθμός των μορίων προκύπτει από τον πολλαπλασιασμό της βαθμολογίας με τον αριθμό τρία (3), που αποτελεί τον ισχύοντα συντελεστή βαρύτητας.

 

Ο οριστικός πίνακας βαθμολογίας της ειδικής γραπτής δοκιμασίας τηρείται στο ηλεκτρονικό αρχείο του ΑΣΕΠ και ισχύει για δέκα (10) χρόνια από την ημερομηνία δημοσίευσής του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

 

Για να συνυπολογιστεί η βαθμολογία του τεστ σε μελλοντική συμμετοχή του υποψηφίου σε διαδικασία πλήρωσης θέσεων με σειρά προτεραιότητας, θα πρέπει η προκήρυξη να έχει εκδοθεί μετά τη δημοσίευση του οριστικού πίνακα βαθμολογίας της ειδικής γραπτής δοκιμασίας στην οποία έλαβε μέρος και πριν τη συμπλήρωση τριετίας από τη δημοσίευσή του.

Βεβαίως ο υποψήφιος θα δηλώσει την ημερομηνία κατά την οποία εξετάστηκε στην ειδική γραπτή δοκιμασία και το βαθμό που πήρε.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ PDF ΑΠΟ ΕΔΩ

 

 


website hosting main area bottom