hosting menu left
hosting menu right

top of hosting header
hosting servers box banner
hosting plan ico 2 ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
  • ΠΤΥΧΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ TOEIC
  • ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
  • Εξετάσεις κάθε 2 εβδομάδες
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 2011
  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
hosting plan ico 3 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Καζαμπάκα 8 - Πλατεία Δικαστηρίων - ΚΑΡΔΙΤΣΑ
  • ΤΗΛ: 24410-21130
  • FAX: 24410-73999
  • EMAIL1: info@e-sl.gr


bottom of hosting header
website hosting main area top

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   Σκοπός Σκοπός του σεμιναρίου είναι όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με τη δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων έχουν τη δυνατότητα με το σεμινάριο αυτό να αποκτήσουν τις απαραίτητες πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις, για το σχεδιασμό, τη δημιουργία και τη συντήρηση διαδικτυακών ιστοτόπων. Το σεμινάριο αυτό περιλαμβάνει όλα τα στάδια του Web Design: Σχεδιασμός, υλοποίηση, δημοσίευση και συντήρηση-ανανέωση ενός Joomla Site Τι είναι το Joomla; Το Joomla είναι μια εφαρμογή την οποία μπορούμε να «κατεβάσουμε» ΔΩΡΕΑΝ από το διαδίκτυο η οποία μπορεί αν χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία απλών αλλά και επαγγελματικών ιστοσελίδων. Σε ποιούς απευθυνόμαστε; Γραφίστες Αποφοίτους ΑΕΙ & ΤΕΙ Φοιτητές ΑΕΙ & ΤΕΙ Μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, Επαγγελματίες, Ανέργους σε υπαλλήλους και στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που να θέλουν να δημιουργήσουν και να ενημερώνουν εύκολα και οικονομικά το εταιρικό site. σε υπαλλήλους Δημοσίων Οργανισμών που να θέλουν να ενημερώνουν εύκολα την ιστοσελίδα της υπηρεσίας τους. Προαπαιτούμενες γνώσεις Δεν απαιτείται εμπειρία ή γνώσεις σχετικά με τη δημιουργία ιστοσελίδων ή  προγραμματισμό. Οι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει απλά να έχουν καλές γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών σε επίπεδο χρήστη (MS Office & Internet) και ενδιαφέρον για το αντικείμενο. Χαρακτηριστικά - Παροχές 4-5 άτομα σε κάθε τμήμα Κάθε εκπαιδευόμενος χρησιμοποιεί έναν σύγχρονο φορητό υπολογιστή, με τα προγράμματα που απαιτούνται. Χρήση video-projector. Παρέχονται σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 30 ώρες ΚΟΣΤΟΣ: Το κόστος του σεμιναρίου είναι 340 €

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

«  Φεβρουάριος 2023  »
ΔευΤρίΤετΠέμΠαρΣάβΚυρ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ - ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ΜΑΣ

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 2009

Στον διαγωνισμό των Νηπιαγωγών του 2009 από το εκπαιδευτήριό μας διορίστηκαν και αυτή τη στιγμή είναι εκπαιδευτικοί στο Δημόσιο Σχολείο οι εξής υποψήφιοι - μαθητές μας:
1) ΜΗΛΙΤΣΗ ΕΥΔΟΚΙΑ   με τελικό βαθμό 85,88
2) ΜΠΙΜΠΙΛΑ ΒΑΪΑ   με τελικό βαθμό 82,77
Σημειώνεται ότι όλοι όσοι παρακολούθησαν το σεμινάριο των Νηπιαγωγών ήταν επιτυχόντες και αυτή τη στιγμή εργάζονται ως αναπληρωτές.

 

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Στον διαγωνισμό του Υπουργείου Οικονομικών του 2009 από το εκπαιδευτήριό μας διορίστηκαν οι εξής υποψήφιοι - μαθητές μας:

1) ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ

2) ΚΩΣΤΕΛΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

3) ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΘΗΝΑ

 

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΣΟΥΔΑΣΤΩΝ ΜΑΣ

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Η υποστήριξη του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ALEXANDER» στην προσπάθεια μου να επιτύχω στο διαγωνισμό των Εκπαιδευτικών (Νηπιαγωγών) ήταν ουσιαστική. Τόσο ο τρόπος διδασκαλίας των καθηγητριών μου, όσο και το παρεχόμενο υλικό με βοήθησαν ώστε να θέσω τις βάσεις για την κατάκτηση μιας θέσης ανάμεσα στους διοριστέους.
Μπίμπιλα Βάια - Διορεστέα Νηπιαγωγών

 

 

Προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον στοχεύει να δώσει στο διαγωνισμό των Εκπαιδευτικών να παρακολουθήσει μαθήματα στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «ALEXANDER». Τόσο οι κατευθυντήριες γραμμές που πήρα από την καθηγήτριά μου κατά την παράδοση της διδακτέας ύλης όσο και η δική μου προσπάθεια με οδήγησαν στην εκπλήρωση του στόχου μου κατατάσσοντάς με ανάμεσα στους διοριστέους!
Μηλίτση Ευδοκία - Διοριστέα Νηπιαγωγών
Το περιβάλλον ήταν πολύ φιλικό και ο χώρος αρκετά καλός. Τον Εκπαιδευτικό Οργανισμός «ALEXANDER» τον συστήνω σε νέους σπουδαστές διότι με βοήθησε αφενός να προσανατολιστώ ως προς τη μεθοδολογία του διαβάσματός και αφετέρου να διαμορφώσω τον τρόπο σκέψης που απαιτούσαν οι απαντήσεις των ερωτήσεων στο διαγωνισμό των Εκπαιδευτικών (Γυμναστών).
Παπαστεργίου Στέφανος - Επιτυχών Φυσικής ΑγωγήςΕίμαι πολύ ευχαριστημένη! Οι καθηγητές ήταν καταρτισμένοι, το υλικό επαρκές το κλίμα που επικρατούσε κατά τη διάρκεια του μαθήματος πολύ ευχάριστο. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό αυτό.
Καραμουλά Κωνσταντίνα - Επιτυχούσα Φιλόλογος

 

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από όσα μου προσέφερε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ALEXANDER» αφού πέρα από τον άριστο χειρισμό της διδασκαλίας της προτεινόμενης ύλης και την έγκαιρη παράδοση των σημειώσεων, οι καθηγητές με βοήθησαν να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του διαγωνισμού αυτού, μεταδίδοντάς μου τις κατάλληλες γνώσεις και μαθαίνοντας μου τη στρατηγική απάντησης στις ερωτήσεις του ΑΣΕΠ.
Παπαστεργίου Στεργιανή - Διοριστέα Υπουργείου Οικονομικών Π.Ε.

 

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΠΤΥΧΙΟΥ ΑΓΓΛΙΚΩΝ TOEIC

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά και διαμέσου του τύπου τον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ALEXANDER για την καθοριστική του συμβολή στην απόκτηση του πτυχίου Αγγλικών TOEIC και μάλιστα μέσα σε ένα μήνα.
ΟΙ επιτυχόντες του τμήματος TC3:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, LOWER
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ADVANCED
ΝΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, LOWER
ΖΑΡΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ, LOWERΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Είμαστε ενθουσιασμένοι από την παρακολούθηση του σεμιναρίου TOEIC στο Εκπαιδευτικό Οργανισμό ALEXANDER. Η καθηγήτριά, μας στήριξε καθ' όλη τη διάρκεια και το παρεχόμενο υλικό συνέβαλε στην κάλυψη των οποιοδήποτε αδυναμιών μας καταφέρνοντας να επιτύχουμε στις εξετάσεις. Οι επιτυχόντες του τμήματος TC7:
ΦΑΣΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, LOWER
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, LOWER
ΡΗΝΑΚΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ, LOWER
ΤΡΥΠΑ - ΠΛΙΑΚΟΥ ΑΘΗΝΑ, LOWER
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Παρακολουθήσαμε μαθήματα ΤΟΕIC στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ALEXANDER και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Οι κατευθυντήριες γραμμές που δόθηκαν από τον καθηγητή και η επαναλαμβανόμενη πρακτική εξάσκηση μας οδήγησαν να πάρουμε το δίπλωμα σε ένα μήνα και να πετύχουμε το στόχο μας.
Οι επιτυχόντες του τμήματος TC8:
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ, ADVANCED
ΑΡΧΟΝΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, LOWER
ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ, LOWER
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, LOWERΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Το υλικό που μας δόθηκε ήταν επαρκές και συναφές με την εξεταστέα ύλη, καθώς και η υποστήριξη της καθηγήτριας μας καθ' όλη τη διάρκεια των μαθημάτων ήταν ουσιώδης και έντονη με αποτέλεσμα να περάσουμε τις εξετάσεις με σχετική άνεση.
Οι επιτυχόντες του τμήματος TC10:
ΦΟΥΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, LOWER
ΛΑΠΠΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, LOWER
ΚΑΚΑΡΓΙΑ ΣΤΕΛΛΑ, LOWER
ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, LOWER
ΓΚΑΡΑΒΕΛΑ ΕΥΓΕΝΙΑ, LOWER


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά και διαμέσου του τύπου τον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ALEXANDER για την καθοριστική του συμβολή στην απόκτηση του πτυχίου Αγγλικών TOEIC και μάλιστα μέσα σε ένα μήνα.
ΟΙ επιτυχόντες του τμήματος TC13:
ΖΑΧΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ, ADVANCED
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ, LOWER
ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ, LOWER
ΣΠΑΝΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ, LOWERΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ευχαριστούμε τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ALEXANDER για την συμπαράσταση και την άκρως επαγγελματική αντιμετώπιση τόσο της καθηγήτριας όσο και του υπαλληλικού προσωπικού του. Χάρη στην αξιόλογη δουλεία που κάνουν μας βοήθησαν ουσιαστικά στην απόκτηση του διπλώματος.
Οι επιτυχόντες του τμήματος TC14:
ΜΠΑΛΑΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ, ADVANCED
ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ADVANCED
ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, LOWER
ΣΤΑΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, LOWER

 

 


website hosting main area bottom