hosting menu left
hosting menu right

top of hosting header
hosting servers box banner
hosting plan ico 2 ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
  • ΠΤΥΧΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ TOEIC
  • ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
  • Εξετάσεις κάθε 2 εβδομάδες
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 2011
  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
hosting plan ico 3 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Καζαμπάκα 8 - Πλατεία Δικαστηρίων - ΚΑΡΔΙΤΣΑ
  • ΤΗΛ: 24410-21130
  • FAX: 24410-73999
  • EMAIL1: info@e-sl.gr


bottom of hosting header
website hosting main area top

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   Σκοπός Σκοπός του σεμιναρίου είναι όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με τη δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων έχουν τη δυνατότητα με το σεμινάριο αυτό να αποκτήσουν τις απαραίτητες πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις, για το σχεδιασμό, τη δημιουργία και τη συντήρηση διαδικτυακών ιστοτόπων. Το σεμινάριο αυτό περιλαμβάνει όλα τα στάδια του Web Design: Σχεδιασμός, υλοποίηση, δημοσίευση και συντήρηση-ανανέωση ενός Joomla Site Τι είναι το Joomla; Το Joomla είναι μια εφαρμογή την οποία μπορούμε να «κατεβάσουμε» ΔΩΡΕΑΝ από το διαδίκτυο η οποία μπορεί αν χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία απλών αλλά και επαγγελματικών ιστοσελίδων. Σε ποιούς απευθυνόμαστε; Γραφίστες Αποφοίτους ΑΕΙ & ΤΕΙ Φοιτητές ΑΕΙ & ΤΕΙ Μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, Επαγγελματίες, Ανέργους σε υπαλλήλους και στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που να θέλουν να δημιουργήσουν και να ενημερώνουν εύκολα και οικονομικά το εταιρικό site. σε υπαλλήλους Δημοσίων Οργανισμών που να θέλουν να ενημερώνουν εύκολα την ιστοσελίδα της υπηρεσίας τους. Προαπαιτούμενες γνώσεις Δεν απαιτείται εμπειρία ή γνώσεις σχετικά με τη δημιουργία ιστοσελίδων ή  προγραμματισμό. Οι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει απλά να έχουν καλές γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών σε επίπεδο χρήστη (MS Office & Internet) και ενδιαφέρον για το αντικείμενο. Χαρακτηριστικά - Παροχές 4-5 άτομα σε κάθε τμήμα Κάθε εκπαιδευόμενος χρησιμοποιεί έναν σύγχρονο φορητό υπολογιστή, με τα προγράμματα που απαιτούνται. Χρήση video-projector. Παρέχονται σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 30 ώρες ΚΟΣΤΟΣ: Το κόστος του σεμιναρίου είναι 340 €

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

«  Φεβρουάριος 2023  »
ΔευΤρίΤετΠέμΠαρΣάβΚυρ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΟ Εκπαιδευτικός μας Οργανισμός ιδρύθηκε λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2003.
Αρχικά λειτουργήσαμε μόνο ως ΣΧΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία των ιδρυτών που εργαζόταν ως καθηγητές και αργότερα ως διευθυντές σε αντίστοιχη επιχείρηση από το 2000.
Για 7 συνεχόμενα χρόνια παρέχουμε σε παιδιά, εφήβους, φοιτητές, ενήλικες και επαγγελματίες εκμάθηση σε πάρα πολλά αντικείμενα της Πληροφορικής.

Είμαστε εδώ και 10 χρόνια πεπεισμένοι ότι στην εποχή της Κοινωνίας της Πληροφορίας η κατοχή γνώσεων και δεξιοτήτων στους υπολογιστές αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την ισότιμη συμμετοχή όλων των πολιτών στις παραγωγικές διαδικασίες.

Μέσα από πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα δίνουμε τη δυνατότητα στους μαθητές μας να αποκτήσουν γνώσεις υψηλού επιπέδου που θα τους βοηθήσουν να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας.
Έτσι λοιπόν στις υπερσύγχρονες τόσο κτηριακά όσο και από πλευράς εξοπλισμού αίθουσες διδάσκονται από βασικές δεξιότητες (για αυτούς που ξεκίνησαν τώρα τη γνωριμία τους με τους υπολογιστές) μέχρι εξειδικευμένα επαγγελματικά προγράμματα.

Εκτός όμως από τη σωστή εκπαίδευση και η πιστοποίηση αποδεικνύεται απαραίτητη σε επιχειρήσεις και οργανισμούς (δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα) που επιθυμούν να αξιολογήσουν το επίπεδο γνώσεων του δυναμικού τους.

Για τον λόγο αυτό συνεργαστήκαμε από την πρώτη στιγμή με τους πιο γνωστούς φορείς πιστοποίησης: ECDL από το 2003 (και πιο πριν από το 2001, Ε.Κ.205), ICT από το 2007, ACTA από το 2009.


Από το 2007 σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Alexander των Αθηνών μπήκαμε στο χώρο της προετοιμασίας των υποψηφίων για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ ιδρύοντας ΕΙΔΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
Ήδη στους τελευταίους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ των εκπαιδευτικών και Υπουργείου Οικονομικών είχαμε τους πρώτους διοριστέους.

 

Από τον Φεβρουάριο του 2010 μπαίνουμε και στον χώρο των Ξένων Γλωσσών ιδρύοντας οργανωμένο ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ.
Στα τμήματα των ενηλίκων δίνουμε βάση εκτός από την εκμάθηση και στις πλέον σύγχρονες και αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις.
Στα παιδικά τμήματα πιστεύουμε ότι στην εκμάθηση ξένων γλωσσών χρειάζεται ξεχωριστή προσοχή και προσωπική επαφή. Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να είναι δυνατή η ουσιαστική σχέση μαθητών και καθηγητών, αποφεύγοντας τον απρόσωπο χαρακτήρα μεγάλων φροντιστηρίων. Επιδιώκουμε την τακτική επικοινωνία των εκπαιδευτικών μας με τους γονείς των μαθητών, τους οποίους θεωρούμε συνεργάτες και συνοδοιπόρους στο ταξίδι της μάθησης.


Από τον Σεπτέμβριο του 2010 αρχίζει η λειτουργία ενός ΜΕΛΕΤΗΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ δηλαδή ένα πρότυπο Κέντρο Μελέτης για τη βοήθεια των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου στα μαθήματα του σχολείου τους και όχι μόνο.
Σε έναν ασφαλές και προσεγμένο χώρο παρέχουμε από 2ωρη ως 4ωρη καθημερινή μελέτη με στόχο την προετοιμασία των μαθημάτων της επόμενης ημέρας ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή, την ενίσχυση των μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες, τη βιωματική και δραματοποιημένη μάθηση μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες.

Στα σχέδια μας για το 2011, μετά από την πολυετή εμπειρία μας στη διδασκαλία του web development να μπούμε στο χώρο της ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ.

Όραμά μας είναι να παρέχουμε εκπαίδευση και πιστοποίηση σε όσο γίνεται περισσότερα αντικείμενα. Να είμαστε πραγματικά ένα ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ το οποίο προσφέρει ποιοτική και σύγχρονη ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ.

 


website hosting main area bottom