hosting menu left
hosting menu right

top of hosting header
hosting servers box banner
hosting plan ico 2 ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
  • ΠΤΥΧΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ TOEIC
  • ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
  • Εξετάσεις κάθε 2 εβδομάδες
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 2011
  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
hosting plan ico 3 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Καζαμπάκα 8 - Πλατεία Δικαστηρίων - ΚΑΡΔΙΤΣΑ
  • ΤΗΛ: 24410-21130
  • FAX: 24410-73999
  • EMAIL1: info@e-sl.gr


bottom of hosting header
website hosting main area top

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   Σκοπός Σκοπός του σεμιναρίου είναι όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με τη δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων έχουν τη δυνατότητα με το σεμινάριο αυτό να αποκτήσουν τις απαραίτητες πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις, για το σχεδιασμό, τη δημιουργία και τη συντήρηση διαδικτυακών ιστοτόπων. Το σεμινάριο αυτό περιλαμβάνει όλα τα στάδια του Web Design: Σχεδιασμός, υλοποίηση, δημοσίευση και συντήρηση-ανανέωση ενός Joomla Site Τι είναι το Joomla; Το Joomla είναι μια εφαρμογή την οποία μπορούμε να «κατεβάσουμε» ΔΩΡΕΑΝ από το διαδίκτυο η οποία μπορεί αν χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία απλών αλλά και επαγγελματικών ιστοσελίδων. Σε ποιούς απευθυνόμαστε; Γραφίστες Αποφοίτους ΑΕΙ & ΤΕΙ Φοιτητές ΑΕΙ & ΤΕΙ Μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, Επαγγελματίες, Ανέργους σε υπαλλήλους και στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που να θέλουν να δημιουργήσουν και να ενημερώνουν εύκολα και οικονομικά το εταιρικό site. σε υπαλλήλους Δημοσίων Οργανισμών που να θέλουν να ενημερώνουν εύκολα την ιστοσελίδα της υπηρεσίας τους. Προαπαιτούμενες γνώσεις Δεν απαιτείται εμπειρία ή γνώσεις σχετικά με τη δημιουργία ιστοσελίδων ή  προγραμματισμό. Οι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει απλά να έχουν καλές γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών σε επίπεδο χρήστη (MS Office & Internet) και ενδιαφέρον για το αντικείμενο. Χαρακτηριστικά - Παροχές 4-5 άτομα σε κάθε τμήμα Κάθε εκπαιδευόμενος χρησιμοποιεί έναν σύγχρονο φορητό υπολογιστή, με τα προγράμματα που απαιτούνται. Χρήση video-projector. Παρέχονται σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 30 ώρες ΚΟΣΤΟΣ: Το κόστος του σεμιναρίου είναι 340 €

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

«  Φεβρουάριος 2023  »
ΔευΤρίΤετΠέμΠαρΣάβΚυρ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
Απεβίωσε ο Steve Jobs
Πέμπτη, 06 Οκτώβριος 2011 08:15

steve_jobsΜε δελτίο τύπου που μόλις εξέδωσε, η Apple ανακοίνωσε ότι ο συνιδρυτής της εταιρείας Steve Jobs απεβίωσε σε ηλικία 56 ετών.
Το κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει τα εξής:
«Η Apple έχασε έναν οραματιστή και μια δημιουργική ιδιοφυΐα και ο κόσμος έχασε έναν εκπληκτικό άνθρωπο. Όσοι από εμάς ήταν αρκετά τυχεροί να γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε με τον Steve χάσαμε έναν αγαπημένο φίλο και εμπνευσμένο μέντορα. Ο Steve αφήνει πίσω του μια εταιρεία που μόνο αυτός θα μπορούσε να είχε χτίσει και το πνεύμα του θα παραμείνει για πάντα το θεμέλιο της Apple».
Αν και δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου, είναι γνωστό ότι ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της Apple αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του από το 2008 κάτι που είχε γνωστοποιήσει με ανακοίνωση του τον Ιανουάριο του 2009.

Περισσότερα...
 
Τα αποτελέσματα για το διαγωνισμό των Ειδικών Φρουρών 2011
Πέμπτη, 06 Οκτώβριος 2011 08:05
eidikoi_froyroiΑνακοινώθηκαν από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας οι πίνακες επιτυχόντων, κατά κατηγορία απολυτηρίων-πτυχίων υποψηφίων Ειδικών Φρουρών έτους 2011, με αναλυτική βαθμολογία κατά κριτήριο και συνολικό αριθμό μορίων κατά φθίνουσα σειρά.
Οι πίνακες αναρτήθηκαν σήμερα, 5-10-2011, στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και στις Διευθύνσεις Αστυνομίας και Αστυνομικές Διευθύνσεις Χώρας για την ενημέρωση των υποψηφίων.
Οι ανωτέρω Πίνακες θα οριστικοποιηθούν, μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, που θα υποβληθούν με κατάθεσή τους ή αποστολή συστημένης επιστολής απευθείας στο Α.Σ.Ε.Π. εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από αύριο ημέρα Πέμπτη (06-10-2011), μέχρι και την (15-10-2011) ημέρα Σάββατο. Επισημαίνεται, ότι η υποβολή ένστασης επιτρέπεται για παράβαση νόμου ή κανονιστικής πράξης της Διοίκησης.
Υποψήφιοι που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται στις Διευθύνσεις Αστυνομίας και Αστυνομικές Διευθύνσεις της Χώρας, καθώς και στα τηλέφωνα 210-6977774, 210-6977327 της Διεύθυνσης Αστυνομικού Προσωπικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Δείτε ΕΔΩ τους Πίνακες επιτυχόντων κατά σειρά επιτυχίας και κατά αλφαβητική σειρά υποψηφίων Ειδικών Φρουρών.
 
Πρόσληψη εποχικών σε φορείς του δημόσιου τομέα
Τετάρτη, 05 Οκτώβριος 2011 08:11

Οι θέσεις παρουσιάζονται κατά φορέα, κλάδο - ειδικότητα και διάρκεια απασχόλησης. Πατώντας πάνω τους κατεβάζετε την προκήρυξη.

ΠΗΓΗ: "PROSLIPSIS.GR" - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ

 
Οι πίνακες μορίων υποψηφίων Αξιωματικών ειδικότητας Τεχνικών Λιμενικού Σώματος
Τρίτη, 04 Οκτώβριος 2011 08:07

limeniko1Από τον Κλάδο Διοίκησης, Οργάνωσης και Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής έγινε γνωστό ότι πίνακες επιλογής κατά κατηγορία πτυχίων συμμετεχόντων υποψηφίων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Ειδικότητας Τεχνικών (ανδρών-γυναικών) έτους 2011, κατά φθίνουσα σειρά συνολικού αριθμού μορίων, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής www.hcg.gr, καθώς και στον πίνακα ανακοινώσεων του Αρχηγείου Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2.
Διευκρινίζεται ότι οι ανωτέρω οριστικοί Πίνακες Συμμετεχόντων υποψηφίων Αξιωματικών ΛΣ-ΕΛΑΚΤ ειδικότητας Τεχνικών (ανδρών- γυναικών) έτους 2011, θα προκύψουν μετά από την εκδίκαση από το ΑΣΕΠ τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από την 05-10-2011 ημέρα Τετάρτη έως  και την    14-10-2011 ημέρα Παρασκευή.
Υποψήφιοι που επιθυμούν να λάβουν περαιτέρω πληροφορίες, μπορούν να προσέρχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Αρχηγείο ΛΣ-ΕΛΑΚΤ στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2–ΠΕΙΡΑΙΑΣ, στο ισόγειο, Γραφ. 020 και 021.

ΠΗΓΗ: "DIORISMOS.GR"

 
Αιτήσεις και δικαιολογητικά για τον διαγωνισμό της Πυροσβεστικής
Πέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2011 18:38

pirosvestes3.400 θέσεις για εποχικούς και 600 για ιδιώτες

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών στον μεγάλο διαγωνισμό της Πυροσβεστικής για τη διεκδίκηση μίας εκ των 4.000 θέσεων Πυροσβεστών πενταετούς θητείας (με δυνατότητα ανανέωσης).

Ο διαγωνισμός αφορά δύο μεγάλες κατηγορίες υποψηφίων: τους εποχικούς πυροσβέστες που θα καταλάβουν 3.400 θέσεις και τους ιδιώτες πολίτες που θα διαγωνιστούν για τις υπόλοιπες 600 θέσεις.

Απαραίτητη προϋπόθεση για μεν τους εποχικούς είναι να έχουν εργαστεί την τελευταία τετραετία, ενώ για τους υπόλοιπους υποψηφίους να είναι έως 29 ετών και να έχουν επαγγελματική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου. Επίσης να διαθέτουν τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου καθώς και ανάστημα (χωρίς υποδήματα) 1,70μ. για τους άντρες και 1,65 μ. για τις γυναίκες.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι εποχικοί πυροσβέστες θα πρέπει να μην έχουν υπερβεί το 45ο έτος της ηλικίας τους (σε ειδικές περιπτώσεις το ανώτατο όριο προσαυξάνεται έως το 56ο έτος) και να κατέχουν τουλάχιστον απολυτήριο τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Περισσότερα...
 
Ανοίγει ο δρόμος για προσλήψεις νοσηλευτών
Πέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2011 18:35

Το προσωπικό θα επιλεχθεί μέσω του κυλιόμενου Πίνακα Κατάταξης του ΑΣΕΠ

nosokomeioΗ Ανεξάρτητη Αρχή περιμένει την τυπική έγκριση του υπουργείου Υγείας, προκειμένου να δημοσιεύσει την προκήρυξη-πρόσκληση προς τους υποψήφιους νοσηλευτές για την κατάρτιση του πρώτου Ετήσιου Κυλιόμενου Πίνακα Κατάταξης νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να βγει "στον αέρα" η προκήρυξη, για να ακολουθήσει το διάστημα υποβολής αιτήσεων (ηλεκτρονικών ή/και έντυπων) τόσο από τους νέους υποψηφίους όσο και από ορισμένους επιλαχόντες της προκήρυξης 7Κ/2009, των οποίων έχουν μεταβληθεί τα προσόντα και οι ιδιότητές τους. Δηλαδή, για όσους έχουν βελτιωθεί τα προσόντα ή/και οι ιδιότητές τους, βάσει των οποίων κατετάγησαν στους πίνακες της προκήρυξης 7Κ/2009, δίνεται η δυνατότητα να υποβάλλουν νέα αίτηση συμμετοχής στην προκήρυξη, προσκομίζοντας μόνο τα απαιτούμενα προς απόδειξη της μεταβολής δικαιολογητικά.

Περισσότερα...
 
Μέχρι 9/9 η προθεσμία για το Λιμενικό Σώμα
Πέμπτη, 11 Αύγουστος 2011 09:44
limeniko1Ξεκίνησε και θα διαρκέσει έως τις 9 Σεπτεμβρίου η υποβολή αιτήσεων από τους υποψήφιους που επιθυμούν να καταταγούν στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή ως Λιμενοφύλακες ή Υπαξιωματικοί.
Οι θέσεις των δόκιμων Λιμενοφυλάκων (αντρών και γυναικών) ανέρχονται σε 280, εκ των οποίων οι 90 αφορούν υποψηφίους με Απολυτήριο τίτλο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τριετούς φοίτησης για τα ημερήσια λύκεια ή τετραετούς φοίτησης για τα εσπερινά λύκεια, οι 8 αφορούν Ειδικότητες Μουσικού και οι 28 υποψήφιους Εθελοντές Πενταετούς Υποχρέωσης. Εξάλλου οι 40 θέσεις αντιστοιχούν σε υποψηφίους που έχουν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις Σ.Ξ. ως Καταδρομείς, ή Αλεξιπτωτιστές, ή Πεζοναύτες, οι 10 σε υποψηφίους που έχουν υπηρετήσει ως Υποβρύχιοι Καταστροφείς Σ.Ξ. και Π.Ν., οι 28 σε υποψηφίους ιδιώτες που συμμετείχαν ενεργά σε επιχειρήσεις για τη διάσωση ατόμων στη θάλασσα ή στους χερσαίους χώρους και οι υπόλοιπες 76 θέσεις αφορούν υποψηφίους ΔΕ που έχουν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις σε διάφορες τεχνικές και παραϊατρικές ειδικότητες.
Περισσότερα...
 
Μάχη για 1.200 θέσεις ειδικών φρουρών
Πέμπτη, 11 Αύγουστος 2011 09:33
eidikoi_froyroiΤο ενδιαφέρον χιλιάδων αποφοίτων Λυκείου αναμένεται να συγκεντρώσει η προκήρυξη για την πρόσληψη 1.200 ειδικών φρουρών (ανδρών και γυναικών) στην Ελληνική Αστυνομία.
Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν οι Ελληνες πολίτες που είναι απόφοιτοι Λυκείου, δεν υπερβαίνουν το 28ο έτος της ηλικίας τους και έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70 μ. χωρίς υποδήματα.

Προβάδισμα στη διαδικασία επιλογής δίνουν κριτήρια όπως η γνώση ξένης γλώσσας, η κατοχή άδειας οδήγησης, το πτυχίο δημοσίου Ι.Ε.Κ. ειδικότητας "Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας" και η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων, κατά προτίμηση ως εφέδρων αξιωματικών ή σε ειδικές δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ή στην Προεδρική Φρουρά ή ως εθελοντών πενταετούς υποχρέωσης ή ως επαγγελματιών οπλιτών.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως στα αστυνομικά τμήματα του τόπου κατοικίας των υποψηφίων από την Τρίτη 16 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

ΠΗΓΗ: "ΕΘΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ"
 
Ξεκινούν άμεσα οι αιτήσεις για τους 1.200 Ειδικούς Φρουρούς
Πέμπτη, 11 Αύγουστος 2011 09:25

eidikoi_froyroiΠολύτιμα μόρια προσθέτει η γνώση ξένης γλώσσας

Προκήρυξη πρόσληψης 1.200 Ειδικών Φρουρών (αντρών και γυναικών) στην Ελληνική Αστυνομία, ανακοίνωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από τους υποψήφιους ξεκινά από την επόμενη εβδομάδα, ενώ προβάδισμα στη διαδικασία επιλογής δίνουν κριτήρια όπως η γνώση ξένης γλώσσας, η κατοχή άδειας οδήγησης και η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων, κατά προτίμηση ως εφέδρων αξιωματικών ή σε ειδικές δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ή στην Προεδρική Φρουρά ή ως εθελοντών πενταετούς υποχρέωσης ή ως Επαγγελματιών Οπλιτών.

Από το σύνολο των θέσεων οι 960 θα καλυφθούν από υποψηφίους που κατέχουν οποιονδήποτε απολυτήριο τίτλο όλων των τύπων Λυκείου (Εκκλησιαστικών, Μουσικών, Γενικών, Ενιαίων κλπ.) περιλαμβανομένων και των απολυτηρίων Τεχνικών Επαγγελματικών Λυκείων και Ενιαίων Πολυκλαδικών Λυκείων (με κλάδο Σπουδών δέσμης) και απολυτηρίων ΕΠΑ.Λ., με εξαίρεση εκείνους του Α΄ Κύκλου Σπουδών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, των Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών, των ΕΠΑ.Σ. και των Σχολών Ο.Α.Ε.Δ.

Οι υπόλοιπες 240 θέσεις θα καλυφθούν από υποψηφίους που κατέχουν απολυτήριο τίτλο Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου (Ε.Π.Λ.), κλάδου σπουδών που δεν αντιστοιχεί σε δέσμη, πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή πτυχίο Β΄ κύκλου σπουδών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Β΄ Κύκλου σπουδών μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ., πτυχίο Ναυτικού Λυκείου ή πτυχίο ΕΠΑ.Λ.

Τα προσόντα

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν οι Ελληνες πολίτες (άνδρες και γυναίκες), που έχουν τα εξής προσόντα:

Περισσότερα...
 
Σεπτέμβριο, οι αιτήσεις στην Πυροσβεστική
Τετάρτη, 10 Αύγουστος 2011 09:40

pirosvestes"Εισιτήριο" διορισμού στο Πυροσβεστικό Σώμα θα διεκδικήσουν 600 ιδιώτες πολίτες και 3.400 εποχικοί πυροσβέστες, που θα λάβουν μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την πρόσληψη 4.000 Πυροσβεστών πενταετούς θητείας.

Οι προθεσμίες των αιτήσεων θα "τρέξουν" μέσα στον Σεπτέμβριο, όμως οι υποψήφιοι θα πρέπει μέσα στο διάστημα που μεσολαβεί να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα τους προσφέρουν πολύτιμα μόρια τα οποία απαιτούνται για να ενταχθούν στο Σώμα.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι θα πρέπει:

Περισσότερα...
 
72 θερινοί διαγωνισμοί για 2.038 εποχικές θέσεις
Τρίτη, 07 Ιούνιος 2011 16:31

oaedΜε 72 διαγωνισμούς για την πρόσληψη 2.038 εποχικών υπαλλήλων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου ξεκίνησε το καλοκαίρι.
72 θερινοί διαγωνισμοί για 2.038 εποχικές θέσεις

Περισσότερα...
 
«Πράσινο φως» για 736 συμβάσεις έργου
Πέμπτη, 02 Ιούνιος 2011 17:44
apografeisTο "πράσινο φως" άναψαν το ΑΣΕΠ και το υπουργείο Εσωτερικών για την προκήρυξη 736 συμβάσεων μίσθωσης έργου σε 82 δήμους και Δημοτικές Επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, κατά το χρονικό διάστημα έως τις 30 Ιουνίου 2011. Πρόκειται ουσιαστικά για την αποδοχή του αιτήματος των φορέων να εξαιρεθούν από διάταξη του Νόμου 3812/2009 για τις προσλήψεις στο Δημόσιο, η οποία προβλέπει την πρόσληψη εποχικού προσωπικού μόνο με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Οι φορείς απέσπασαν αρχικά τη θετική γνωμοδότηση της Ανεξάρτητης Αρχής, σύμφωνα με την οποία πρόκειται για γνήσιες συμβάσεις έργου, οι οποίες δεν υποκρύπτουν εξαρτημένη εργασία, ενώ στη συνέχεια η υπογραφή των αποφάσεων του ΑΣΕΠ από τον υφυπουργό Εσωτερικών, Γιώργο Ντόλιο, άνοιξε τον δρόμο για τη διαδικασία προκήρυξης.
Περισσότερα...
 
Περισσότερα Άρθρα...
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 1 από 17

NEWSIT ALEXANDER

NewsIT

DIORISMOS.GR

Diorismos.gr : NEWSROOMwebsite hosting main area bottom