hosting menu left
hosting menu right

top of hosting header
hosting servers box banner
hosting plan ico 2 ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
 • ΠΤΥΧΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ TOEIC
 • ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
 • Εξετάσεις κάθε 2 εβδομάδες
 • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 2011
 • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
hosting plan ico 3 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 • Καζαμπάκα 8 - Πλατεία Δικαστηρίων - ΚΑΡΔΙΤΣΑ
 • ΤΗΛ: 24410-21130
 • FAX: 24410-73999
 • EMAIL1: info@e-sl.gr


bottom of hosting header
website hosting main area top

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   Σκοπός Σκοπός του σεμιναρίου είναι όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με τη δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων έχουν τη δυνατότητα με το σεμινάριο αυτό να αποκτήσουν τις απαραίτητες πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις, για το σχεδιασμό, τη δημιουργία και τη συντήρηση διαδικτυακών ιστοτόπων. Το σεμινάριο αυτό περιλαμβάνει όλα τα στάδια του Web Design: Σχεδιασμός, υλοποίηση, δημοσίευση και συντήρηση-ανανέωση ενός Joomla Site Τι είναι το Joomla; Το Joomla είναι μια εφαρμογή την οποία μπορούμε να «κατεβάσουμε» ΔΩΡΕΑΝ από το διαδίκτυο η οποία μπορεί αν χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία απλών αλλά και επαγγελματικών ιστοσελίδων. Σε ποιούς απευθυνόμαστε; Γραφίστες Αποφοίτους ΑΕΙ & ΤΕΙ Φοιτητές ΑΕΙ & ΤΕΙ Μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, Επαγγελματίες, Ανέργους σε υπαλλήλους και στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που να θέλουν να δημιουργήσουν και να ενημερώνουν εύκολα και οικονομικά το εταιρικό site. σε υπαλλήλους Δημοσίων Οργανισμών που να θέλουν να ενημερώνουν εύκολα την ιστοσελίδα της υπηρεσίας τους. Προαπαιτούμενες γνώσεις Δεν απαιτείται εμπειρία ή γνώσεις σχετικά με τη δημιουργία ιστοσελίδων ή  προγραμματισμό. Οι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει απλά να έχουν καλές γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών σε επίπεδο χρήστη (MS Office & Internet) και ενδιαφέρον για το αντικείμενο. Χαρακτηριστικά - Παροχές 4-5 άτομα σε κάθε τμήμα Κάθε εκπαιδευόμενος χρησιμοποιεί έναν σύγχρονο φορητό υπολογιστή, με τα προγράμματα που απαιτούνται. Χρήση video-projector. Παρέχονται σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 30 ώρες ΚΟΣΤΟΣ: Το κόστος του σεμιναρίου είναι 340 €

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

«  Φεβρουάριος 2023  »
ΔευΤρίΤετΠέμΠαρΣάβΚυρ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ

 

epaggelmaties 


ΛΑΕΚ


laekΌπως ίσως γνωρίζετε, σε όσες επιχειρήσεις οι εργαζόμενοι που είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ υπάγονται και σε έναν κλάδο ασφάλισης του ΟΑΕΔ, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν εκπαίδευσης - κατάρτισης σε οποιοδήποτε αντικείμενο άπτεται των δραστηριοτήτων είτε της επιχείρησης είτε της κάθε ειδικότητας του προσωπικού. Με την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με την υπ' αριθμ. 2369/ 16-12-2008 απόφαση της Επιτροπής Διαχείρισης του ΛΑΕΚ εγκρίθηκε και είναι σε ισχύ το Νέο Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων (ΛΑΕΚ 0,45%) έτους 2009, με τα εξής χαρακτηριστικά:

 • Η θεματολογία της κατάρτισης μπορεί να έχει σχέση με το αντικείμενο της απασχόλησης των εργαζομένων ή με γενικότερες γνώσεις και δεξιότητες όπως, Πληροφορική και Internet, Ξένες Γλώσσες, Γραμματειακή υποστήριξη, Αυτοματισμός γραφείου, Εμπορική Διαχείριση, Πωλήσεις, Λογιστική, κοκ.
 • Το ποσό που δικαιούται να λάβει κάθε επιχείρηση για προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης που θα υλοποιηθούν μέσα στο 2009 είναι ίσο με το 100% της εργοδοτικής εισφοράς (0,45%) του έτους 2009 συν το ποσό του έτους 2008 που τυχόν δεν εξαντλήθηκε.
 • Τα προγράμματα κατάρτισης μπορούν να υλοποιούνται είτε εντός των επιχειρήσεων σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους, είτε να ανατίθενται εξ' ολοκλήρου σε εκπαιδευτικούς φορείς.
 • Η κατάρτιση μπορεί να πραγματοποιείται εντός ή εκτός ωραρίου εργασίας ή συνδυαστικά και μπορεί να περιλαμβάνει θεωρητικό ή πρακτικό μέρος, πάντα με την παρουσία εκπαιδευτή.
 • Κάθε εργαζόμενος μπορεί να παρακολουθήσει μέχρι 2 προγράμματα κατάρτισης και μέχρι 100 ώρες συνολικά.
 

 

 


e-μηχανικοί

 

engineersΤο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας αναγνωρίζοντας τη στρατηγική σημασία των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών σε όλους τους τομείς της τεχνικής δραστηριότητας αλλά και στον τρόπο διαχείρισης της γνώσης, υλοποιεί ένα μεγάλο έργο κατάρτισης στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ (2000-2006) με συγχρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας» της Ειδικής Γραμματείας «Ψηφιακή Σύγκλιση». Το έργο έχει τίτλο :

«Εκπαίδευση Μηχανικών σε Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΤΠΕ)».

Το έργο στοχεύει στην κάλυψη εξειδικευμένων αναγκών κατάρτισης σε αντικείμενα τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, περιλαμβανομένων αντικειμένων σχετικών με τεχνολογίες φιλικές προς το Περιβάλλον (ICT & GreenICT), παρέχοντας τη δυνατότητα παρακολούθησης προγραμμάτων κατάρτισης και πιστοποίησης με επιδότηση του 90% του συνολικού κόστους του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Στις δράσεις του έργου, που θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2009, μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον οι Μηχανικοί-εγγεγραμμένα μέλη του Τ.Ε.Ε. όλης της χώρας και τα τακτικά μέλη του Τμήματος Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Τ.Ε.Ε. (e-TEE).

Η εκπαίδευση θα γίνει μέσω Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων που θα οδηγούν σε πιστοποίηση των ωφελούμενων, θα προσφέρονται από τους Φορείς Εκπαίδευσης όλης της χώρας μετά από έγκριση του ΤΕΕ και θα υλοποιούνται είτε με παραδοσιακή διδασκαλία είτε με e-learning στο χώρο του φορέα εκπαίδευσης ή με συνδυασμό αυτών.

Όλες οι ενέργειες σχετικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους ωφελούμενους, την ενημέρωση σχετικά με τα εγγεκριμένα προγράμματα, την εγγραφή στα εκπαιδευτικά προγράμματα των δικαιούχων που θα προκύψουν μετά την σχετική κλήρωση, καθώς και την υποβολή εκπαιδευτικών προγραμμάτων από τους φορείς εκπαίδευσης θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσα από το ειδικά σχεδιασμένο για το σκοπό αυτό Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του έργου.

 

 

 

 

 


e-γονείς

 

EGONEISΠοιούς αφορά:

Το πρόγραμμα αυτό αφορά γονείς ή κηδεμόνες μαθητών / μαθητριών όλων των Γυμνασίων της Ελλάδας είτε είναι Έλληνες είτε αλλοδαποί. Για κάθε μαθητή δικαιούται να εκπαιδευτεί ο ένας από τους γονείς.

 

Σε τι αποσκοπεί:

Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι η εξοικείωση των γονέων στις νέες τεχνολογίες της Πληροφορικής και του Internet, ώστε να μπορούν, αφ' ενός μεν να χειρίζονται και οι ίδιοι σε ικανοποιητικό βαθμό τον Η/Υ, το νέο αυτό εργαλείο πληροφορίας και γνώσης, αφ' ετέρου δε να είναι σε θέση να συνεργάζονται, να βοηθούν και όπου χρειάζεται να ελέγχουν τα παιδιά τους στη χρήση του και κυρίως στην πλοήγηση μέσω Internet.

 

Τι περιλαμβάνει:

Η εκπαίδευση του γονέα αποτελείται από δύο μέρη:

Την αρχική βασική εκπαίδευση, από καθηγητή που έρχεται στο σπίτι του γονέα, διάρκειας 5 ωρών.

Την εκπαίδευση που παίρνει ο γονέας μέσω Internet, με συγκεκριμένο πρόγραμμα που του έχει εγκαταστήσει ο καθηγητής, διάρκειας 40 ωρών.

Στη συνέχεια ο γονέας έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει, αν θέλει, σε εξετάσεις και να πιστοποιήσει τις γνώσεις του με το πλέον καταξιωμένο πτυχίο της ECDL, στις 3 βασικές ενότητες: Επεξεργασίας Κειμένου (Word), Υπολογιστικών Φύλλων (Excel) και Υπηρεσιών Διαδικτύου (Internet).

 

Πόσο διαρκεί:

Η εκπαίδευση πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι 15/05/2009. Οι εγγραφές έχουν αρχίσει & θα διαρκέσουν έως 17/04/2009

 

Πόσο κοστίζει:

Το πρόγραμμα προσφέρεται στους γονείς εντελώς Δωρεάν με χρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Τι πρέπει να κάνει ο γονέας:

Να επικοινωνήσει με το Εκπαιδευτικό Κέντρο της επιλογής του ώστε, αφού ενημερωθεί πλήρως, να κάνει την εγγραφή του. Δεν απαιτείται η προσέλευση για εγγραφή του γονέα στο Εκπαιδευτικό Κέντρο, αφού η διαδικασία ολοκληρώνεται τηλεφωνικώς. Επίσης ο γονέας δεν υποχρεούται να παρακολουθήσει μαθήματα στο Εκπαιδευτικό Κέντρο αφού η εκπαίδευση θα γίνει κατ' οίκον και μέσω Internet.

 

 

 

 


e-εκπαιδευτείτε


e-ekpaideuteiteH Δράση

H Ελληνική Κυβέρνηση, στο πλαίσιο της Ψηφιακής Στρατηγικής 2006-2013 και με τη συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υλοποιεί τη δράση e-κπαιδευτείτε η οποία αφορά στην επιδότηση της εκπαίδευσης και πιστοποίησης στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) και απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές που εισήχθησαν με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις των ετών 2005, 2006 και 2007 σε τμήματα ή σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας, καθώς και στους εγγεγραμμένους προπτυχιακούς φοιτητές του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και όλοι οι φοιτητές που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, οι οποίοι εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ως ποσοστό 3% των εισακτέων σε κάθε τμήμα ή σχολή κατά τα έτη 2005, 2006 και 2007.

Πρόκειται για μια νέα δράση η οποία υλοποιείται με τη συνεργασία των Υπουργείων Οικονομίας και Οικονομικών και Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, και από το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ ΑΕ), φορέα εποπτευόμενο από την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Οι δικαιούχοι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πιστοποιημένες γνώσεις σε βασικό, προχωρημένο και εξειδικευμένο επίπεδο στις Νέες Τεχνολογίες και στις Ψηφιακές Εφαρμογές, και θα επιχορηγηθούν με το 90% της συνολικής αξίας της εκπαίδευσης και πιστοποίησης, με μέγιστη επιδότηση τα 600€ ανά φοιτητή.

Για την κάλυψη των ειδικών αναγκών των φοιτητών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, κάθε δικαιούχος αυτής της κατηγορίας θα επιχορηγηθεί με το 90% της συνολικής αξίας της εκπαίδευσης, εξέτασης και πιστοποίησης, με μέγιστη επιδότηση τα 1.200€.

 

Δικαιούχοι

Δικαίωμα επιδότησης της εκπαίδευσης και πιστοποίησης έχουν όλοι οι φοιτητές που εισήχθησαν με τις εισαγωγικές εξετάσεις σε εθνικό επίπεδο των ετών 2005, 2006 και 2007 σε τμήματα ή σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας, καθώς και οι εγγεγραμμένοι προπτυχιακοί φοιτητές του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ).

Στη δράση e-κπαιδευτείτε έχουν δικαίωμα συμμετοχής και όλοι οι φοιτητές που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, οι οποίοι εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ως ποσοστό 3% των εισακτέων σε κάθε τμήμα ή σχολή κατά τα έτη 2005, 2006 και 2007.

 

Προδιαγραφές Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης

Μπορείτε να εκπαιδευτείτε και να πιστοποιήσετε τις νέες γνώσεις σας σε βασικό, προχωρημένο και εξειδικευμένο επίπεδο, όπως (ενδεικτικά):

Βασικό πακέτο εφαρμογών αυτοματισμού γραφείου, που μπορεί να περιλαμβάνει μερικές ή όλες τις παρακάτω ενότητες:

 • Βασικές έννοιες της πληροφορικής,
 • Χρήση Υπολογιστή και Διαχείριση Αρχείων,
 • Επεξεργασία Κειμένου,
 • Λογιστικά Φύλλα,
 • Βάσεις δεδομένων,
 • Παρουσιάσεις,
 • Διαχείριση Πληροφοριών και Επικοινωνίες
 • Σχεδίαση Ιστοτόπων (Web design, Web animation, Web programming, Web development)
 • Διαχείριση Δικτύων (Δίκτυα Υπολογιστών, Ασφάλεια Δικτύων, Τεχνική Υποστήριξη)
 • Προγράμματα επεξεργασίας εικόνας και βίντεο
 • Προγραμματιστικά εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών

Η εκπαίδευση θα πρέπει να καλύπτει τουλάχιστον 40 ώρες και σε κάθε περίπτωση να συνοδεύεται από ανάλογη Πιστοποίηση, ώστε να θεωρηθεί επιδοτούμενη.

Μπορείτε, επίσης να επιλέξετε κάποιο εξ’ αποστάσεως εκπαιδευτικό πρόγραμμα (e-learning) εφόσον καλύπτει τις εκπαιδευτικές σας ανάγκες.

Έχετε δυνατότητα να απουσιάζετε μέχρι και στο 10% των προβλεπόμενων ωρών εκπαίδευσης, ενώ ο Φορέας Εκπαίδευσης της επιλογής σας υποχρεούται να τηρεί απουσιολόγιο για τον κάθε δικαιούχο φοιτητή. Εάν όμως υπερβείτε το όριο απουσιών, δεν δικαιούστε οποιαδήποτε επιδότηση.

 
website hosting main area bottom